Strange...

It's a strange feeling when you wake up next to someone special 
and realise that you want to spend the rest of your life with that person.


Orkar inte...

Jag VET att jag borde plugga (Tha famous hälsoprojket) men jag orkar inte. Jga gör allting för att slippa, eller dra ut på tiden. Hursomhelst, imorrn är det IKEA och barkaby shopping som gäller. Ska köpa ett litet nattduksbord (jävla konstigt namn) eftersom pallen jag har nu är ineffektiv... Måste även köpa lite krokar, eftersom jag har lyckats riva ner plastkrokarna jag har i badrummet, snyggt gjort..
Lutar åt det här iallafall...



Blir nog svarta krokar, mest stilrent :P
Ska även städa upp i min röra och fota mitt rum, det har ju vart färdigt nu alldeles för länge...





200-dagars!!

Hej!
200-dagars igår. Började med förfest hos Jeffson, sen drog vi ner till KC. Till en början var det lite segt och inte mycket folk, men sen började folk ramla in. Vi dansade och drack och vid ett tillfälle ramlade någn random människa över mig så halva min breezer satte sig i klänningen, SPRITMISSBRUK!

Sen dansade vi lite till och i en paus när vi var ute och tog luft, kommer en kille fram till mig och ba "Är inte vi vänner på Facebook?!" Jag svarade att jag inte hade någon aning, men efter lite snack ramlade poletten ner. Det var någon snubbe som var väldigt angelägen om att träffa mig i somras, dock var jag måttligt intresserad och skyllde på jobbet. Han minns att jag jobbade på "typ något med en bank", vilket iofs inte var helt osant, vilket minne! När jag kommer med sånt som jag minns om folk blir de nästan rädda...

Måste säga att 250-dagars var roligare.... Men jag hade kul endå! =)

Middag och mingel...

Hej!
Var på föreningsmingel igår. Jag, Pontus och Wille var där från spelföreningen, lärarna som från början tyckte att vi skulle gå lös med sin frånvaro. Först var det glögg, dock drack jag bara lite grann och gav sedan över glaset till Pontus, för jag hade ju 850 kg plåt på parkeringen som skulle hem också...

Själva minglet sög, maten var ok. Vi fick något starkt kycklingsspett och massa krams till det, dock var brödet gott. =)

Sen blev det föreläsning om idrott, inte alls vårat område men eftersom vi skulle skjutsa hem lite folk så stannade vi kvar. Och jag är glad att vi gjorde det. Iofs så pratade han om idrott och att man ska vara positiv, som inte intresserar oss ett dugg, men jäklar va kul gubben var! Man skrattade så man ramlade av stolen ibland och det han sa var verkligen bra. Han hade tränat svenska landslaget i basket och sånna saker, väldigt bra!

Nu ska jag lyssna vidare på läraren Fruktansvärt intressanta snack om databaser... orka^^

Rubrik.

-Kan inte någon bara avliva mig?









Känner mig ungefär som elefanten som ramlar ibörjan, 2000 kg kaboom!


Mitt liv är en jävla upprepning...

Hej peeps!
Mitt liv är en jäval upprepning, först ska alla bilder man tagit upp på bdb, sen ska de upp på Facebook (för där har man andra än de på bdb som läser) och sen sist men inte minst så vill folk ha dem på bloggen, det tar ju 50 år liksom. Men nu har jag bestämt mig för att lägga några i bloggen och några på facebook, mest för att jag vill satsa med på bloggen, och för att det är skitkul att tagga folk på bilder som de inte ens vet att de är med på, skojjigt. Annars måste man ju länka sin bdb till alla på msn som någon jävla spammare, mindre skoj.

Lägger upp några bilder på skoj här, bara för att det är roligare med bilden än en jävla massa text...



Hela gänget



Jag och Pontus



Lukas försöker promota sig själv på ngt sätt...



Förberedelse för bong, den känns som en given aktivitet nu mer... BRING IT TO KC ON FRIDAY!! (Fast å andra sidan har man ansträngt sig och köpt en breezer för 52 spänn som kostar 16 på systemet så kanske man inte vill svepa den på 3 sek...?!)


Nu ska jag leka med Percy och sen ska jag gå och möta mamma.
Bye peeps!

Sorken...

Hej!
Har haft min sork (hamster, men jag kallar han sorken) i typ ett halvår nu. Han är nog bland det sötaste jag någonsin har sett (nofence Pontus=). Men han har sina små egenheter. Som när han välter någonting som råkar stå ivägen för honom när han ska fram, och sen sätter sig och tittar helt oförstående på mig som "Men det där vet jag absolut inte hur det gick till...". Eller som när han får en jordnöt ibland, då skyndar han sig fram till matskålen och tar med sig den och sticker in i sitt lilla hus och gömmer den, så att jag inte ska se att han har den, typ.

På senare tid har han märkt att man kan ta sig ur buren själv, det lärde han sig när en viss person *host host* inte stängde burlocket och han tog sig ut. Sen dess är hans största intresse att försöka ta sig ur. Och för att han inte ska kunna lyckas har jag lagt en pocket-bok och en sten ovnpå buren, så han inte kan tugga på metallen i locket (Det låter som fan när man ska försöka sova..). Men istället sitter han på taket på huset han har och tuggar på hårdplasten som håller upp burlocket, aldrig får man vara nöjd....

Här sitter sorken i min säng och myser (Ja, han är rumsren..)


Söndag!

Hej!
Idag är det söndag, varknade och var lite bakis imorse, men det gick snabbt över.

Var på fest hos Jens igår. Vi körde ölspelet och sanning och konsekvens. Det var polsk riksdag och alla skrek i munnen på varandra. Lukas försökte trotsa alla lagar om människan och trycka in en halväten (och slemmig) bulle i ögat på mig, det lyckades inte. Såklart hände det mycket mer under kvällen, men jag tycker att det som händer på fyllan stannar på fyllan, för min egen skull. =)
Glömde såklart kameran med alla bilderna i bilen, så jävla typiskt....

Har försökt att shoppa skor, försökte senast igår när jag och Pontus tyckte att det var läge att bränna 1800 kr på spel (Guitar Hero World Tour). Men det var till spelföreningen så vi är ursäktade.
Skor var det ja, hittade ett par skitsnygga i brunt skinn, dock var sulan i beige/gul, sånn färg man hade på idrottsskorna på lekis som morsan köpte på ICA-maxi för 129 spänn, blä!
På Wedins var det utförsäljning så det var asmycket folk och väldigt utplockat, så det fick vara. Suck, kände idag när jag frös att det kanske var läge för nya skor, får prova i väsby, annars flyttar jag till Thailand!

Nu ska jag leta efter Percy som härjar fritt i mitt rum, Ha de!!

Ludster!!

Hej!
Sitter hemma hos Ludde nu, vägen hit var intressant. Vi retade en övningskörare och sen sladdade vi lite, dock var det inte så roligt eftersom att bilen är framhjulsdriven, det suger ju.

Hört i bilen...
Linnea: Såg ni elbilen?!
Pontus o Ludde: VA??
Linnea: Ja, den som fick sladd, tappade kontakten och slog en volt....

Ludde: *rotar runt bland alla skivorna i handsk-facket* Ååh! vad är det här? Schlager!!
Linnea: De e mammas....
Ludde: *Sätter på en skiva och nån rätt svängig (men inte bra) gammal schlager börjar spelas*  Åh det svänger ju!!!
*Gungar fram och tillbaka och knäpper med fingrarna*
Pontus: Det är ju tryckare!! *Kastar sig fram från baksätet och kramar om Ludde*

Ibland undrar jag om jag är mentalskötare....



Wiiiho!!

Bloggar på min "något" intressanta lektion i programmering, intresse-nivån är på topp, typ...

Jag överlevde ljuspartyt igår, trots att jag fick slava (dvs skjutsa syster och handla, damsuga, damma i vardagsrummet, plocka bort saker i hallen och byta glödlampor) medan hon lugnt satt och käkade, jippie.
Hon som höll partyt var en som jag har träffat ett par gånger, hon frågade om jag var intresserad av att bli konsult. Visst är jag det, men nackdelen är att jag måste ha 6 partyn inom de två första månaderna när jag börjar, hur ska jag få ihop det?!

Ska äta mina mackor och dricka mitt te nu, bye peeps!

Bloggportalen...

Jaha, då har man registrerat sig där, vet inte riktigt vad det innebär men det visar sig väl, lär nog inte göra någon större skillnad för mina (11 hittills) besökare idag.. :)

Någon som har tips på folk som ordnar blogg-designer? Så trött på den gamla vanliga...

Ljusparty hos syster ikväll, kommer handla på mig för mycket, som vanligt =)

Spontan-mys.

Hej!
Igårkväll åkte jag till älsklingen för lite "spontan-mys", det var väldigt mysigt. =)


Sen idag har jag jobbat lite, blä på alla sur-tanter som inte hajjar!!
Åkte sen hem och käkade middag hos pappa, väldigt gott. Ska lägga mig tidigt för mamma fyller år imorgon och om jag ska ha någon chans i ge henne frukost på sängen måste jag vara uppe före henne, och gärna färdig och klar så jag slipper rusa ifrån frukost-på-sängen för att duscha, alltså måste jag vara färdig och klar vid 7 imorgon-bitti, vilket i vanliga fall är tiden jag går upp, snälla skjut mig! Man vad gör man inte...
Sen ska jag med pappa till optikern, och sen hem till syster-yster som har ljusparty, vet redan nu att jag kommer handla på mig för mycket, som vanligt...

Ha de bra peeps!


Sjuk och internet-shopping...

Hej!
Är sjuk idag, allmänt seg i huvudet och ont i magen, och urinvägsinfektion ovanpå det, lovely! Ringde läkaren och gnällde över mitt tillstånd och fick komma dit och ta prover. Urinprovet visade ingenting, (Jippie) men jag ska komma tillbaka imorgon och lämna ett till, vill inte gå runt och ha ont hela tiden jue....

Jag älskar att shoppa presenter/julklappar, men iår har det varit svårt. Vafan ska man ge till folk?! Kom iallafall på att pappa ska få blommiga långkalsonger, men syster-yster, vad ger man henne?!

Jag behövde lite inspiration så jag satte igång att surfa på BlueBox. Hittade en "Högklackad tårtspade" så det blev så att jag klickade hem den direkt, passar otroligt bra in på syster. Dels för att hon har ett skohorn som ser ut som en högklackad sko, och dels för att hennes två tårtspadar kom bort i flytten, så varje gång vi har käkat tårta hos henne så har en stekspade och en kniv fått rycka in, det har iofs fungerat, men hur kul är det egentligen?! Hittade ju perfekta presenten nu liksom^^





Fast jag älskar ju att GÅ I AFFÄRER och titta på julklappar, men det får väl gå att gå till ica och hämta paket också, jag ska ju shoppa de andra julklapparna i affärer :)

Krippe 18 år!

Hej!
Igår fyllde Krippe 18 och det firades med utgång!
Vi började med ett väldigt stökigt förkrök hemma hos där vissa fick i sig för mycket. Sen drog vi vidare till Viperroom i stan och där drack vi, dansade och hade skojigt. Jag och Jossan hamnade på bild när söta mingelfotografen sprang runt med sin kamera och lattjade. De hade två dansgolv, det på övervåningen spelade mest 90-talsmusik, med alla låtar man sprang runt och sjöng på för 10 år sedan.

Jag och Jens stod och skrek (läs: sjöng) med till Martin- Du är så Yeah Yeah, Wow wow och massa annat. Där nere spelades det mer än House-hållet, det var roligt det med.

Sen på hemvägen fick vi till St Eriksplan och tog tunnelbana till stan, sen tog vi nattbussen hem. Bytte nattbuss i Väsby och idioten som körde oss mot Rosersberg missade en hållplats så vi fick gå rätt långt, eller det kändes iallafall långt mitt i natten med högklackat i massa minusgrader, men det var en lyckad kväll! :)

Krippe i present-boan!




Jag och älskling hade kul =)


Resten av bilderna finns på min bilddagbok, den hittar ni här

Gymnasie-mässa!

hej!
Drog från skolan en timma innan jag slutade för att dra till mässan där jag skulle stå och snacka skit med folk, missade någon dokumentär med Persbrandt (Var den bra? Har hört att Persbrandt är naken på scen i den pjäsen...)

Vaknade till på tåget av slump och insåg att jag var på rätt station, lotto liksom. Väl på mässan hände inte så mycket, förutom att snacka med folk så gjorde jag följande;
* Klappade en sjöborre (Kom från någon marin-gymnasium i Lysekil)
* Satt i en stor lastbil (Kom från yrkesplugget
* Doktorerade i Moment-nyckel (fordon hade med sig och hade tävling i att skruva tändstift)
* Åt pasta-carbonara på en tallrik av modell badkar, men portionen var dimensionerad för en 2-åring!
* Fick ont i fötterna


I övrigt en helt ok  dag, mår inte helt 100 % nu så jag lägger mig så jag är taggad imorgon när det är utgång som gäller!

Ellis!

Idag var Ellis med i skolan, i väntan på att hennes kompis skulle vakna och de skulle bege sig tillbaka till Norrland. Det var ganska intressant, vi diskuterade vikten i att hålla sig ren, att man ska lämna saker som man själv vill hitta dem, precis som när man målade på dagis. Hon är en trevlig prick! :)
Krippe! När åker vi till Ellis?!

Tips?!

Hej!
Varför är det alltid så svårt att hitta present till pappa. Oavsett om det är farsdag eller jul eller whatever. Om man inte vill vara booring och köpa skjorta/slips eller strumpor, som jag har gjort nu till Farsdag...

Min far tjatar alltid om att det är kallt, sen om det är 25+ i skuggan spelar ingen roll...
Så han brukar fråga om jag har långkalsonger på mig (han börjar tjata när det går under 10+, själv kan jag överväga långkalsonger/strumpbyxor när det blir 10-, kanske) så nu har jag hittat snygga långkalsonger som han ska få i Julklapp :)





Ett övervägande..

Hellu folk!
Sitter hemma hos Pontus och hör på hans mer eller mindre galna skratt när han sitter och mixtrar ihop en SPORE-gubbe vid namn Luder. Själv mår jag kasst, ont i huvudet och näsan rinner som aldrig förr, funderar på att vara hemma imorgon så jag är frisk till fredag/lördag, (fredag; jobb, lördag; utgång på KRIPPES FÖDELSEDAG! :D) 

Btw så kom Krippes present idag, så jag slipper skämmas på Lördag och stå som ett fån och säga att den inte har åkt bananbåt klart ännu, pinsamt om man är hembjuden till någon utan present, den här gången hade jag tur, men till nästa gång lär jag nog vara lite snabbare. :)

Nationella...

Hej!
Så var man klar med nationella provet i Svenska. Inte för att jag har något problem att skriva ner massa onödigt skit som ingen egentligen bryr sig om, men men :P

Bestämde mig rätt tidigt för att jag skulle få ihop 1337 ord (geek, I know). Men jag lyckades! :)
Tog ioförsig sista halvtimmen att formulera det sista stycket för att få ihop just så mycket ord, men det gick!

Callifornication...

Är det bara jag som blir sugen på att dricka sprit och ha sex med en känd författare när jag har sett 5 avsnitt av Californication på raken?!


Bilden lånad; http://duchovny.net/wp/wp-content/uploads/2008/08/californication_s2.jpg

Längar redan efter S02E08, någon som vet när det släpps?!

Chiefen chiefen...

Kom just ner från Chefen, han har en skön inställning till löner ibland alltså.

Han: Vad sa vi för timlön?! 75kr?
Jag: Nej, 70... (lika bra att vara ärlig)
Han: Varför säger jag alltid 75 då för?!
Jag: Höj till det då...
Han: *Tar pennan och skriver in 75 på raden* Då ska det väl vara så då...


Ibland är livet enkelt, så nu tjänar jag alltså 90 kr i timmen, med semestersättning alltså... :)

51 min...

Nu är det bara 51 minuter tills jag ska gå ifrån jobbet och åka till skolan och sätta mig och sova på marknadsföringsmötet, och det är 21 min till jag ska upp till chefen och snacka, om jag inte har hängt mig i telefon-sladden tills dess...

Btw så borde alla 60+-taggare som är sura hängas!!

Tandvärk :/

Hej!
Sitter här i skolan, är inte med på idrotten eftersom att jag har tandvärk, lagom kul... Vågar inte gå dit själv heller, eftersom min tandläkare har en tendens att borra en ända ner i fotknölarna, herrejesus... Innan jag fick henne var jag inte rädd, men jag har blivit det sen jag fick den här satmaran, jippie... Får väl ta mig i kragen eller ngt, innan det blir värre...

Ska loda runt och läsa lite bloggar, bloggar säkert själv en gång till innan jag går ner och äter när deras idrott är slut, får se

På julkryss med Hjalmar!

var i Örebro med mami igår och såg "På julkryss med Hjalmar". Fyfan vad vi skrattade, han är så jävla rolig, även om det var mest tjocka tanter där, men det fick gå endå. Det var jättegod mat också, till förrätt var det prästost-paj med skagenröra, skitgott. Till varmrätt var det kött med rostade rotfrukter, lovely! Till efterrätt fick man välja lite, jag tog choklasmousse-tårta och mami tog pannacotta. Förställningen var skitbra, men de som satt vid bordet framför oss höll sin egen show, tror bara att det var de själva som uppskattade den. De va 6 personer på 3 flaskor vin + att en av gubbarna hade med sig en egen flaska som ngt som såg ut som whiskey som han drack, hans fru gick i halvtid och kom inte tillbaka, hon verkade vara den nyktraste av dem, så hon skämdes nog....

Var i stan idag och skulle köpra en viss present till en viss person, men den var slut. Jag frågade om de skulle få hem dylikt inom den närmaste veckan, men hon i kassan tvivlade. Den var tydligen slut på deras central-lager också, jippie. Åkte hem och kollade på nätet, DÄR gick det minsann att beställa, satans företag, hoppas bara att den inte behöver åka banan-båt i allt för många veckor innan den landar hos mig =)

Var hos pappa och han gillade skjortan jag har köpt, tur det. :)


Everyone has a story to tell...

..Är inte det rubiken på någon blogg jag brukar läsa?! Minns inte vilken...

 Jag måste bara gå in här och säga; TACK SYSTER!!!! <3
Snyggaste pälsen, den är i silverräv (vill inte googla, kommer kännas som om jag går runt i någon stackars naken rävs kläder, men men... Man kan ju inte tacka nej till den direkt :)



Blir mer bilder imorgon, på mitt rum hur det blev nu när jag blev klar med målning och annat...=)

Tal...

Idag skulle vi hålla tal i Svenska Nationella, jippie....
Tänkte sammanfatta det lite här...

Mest tänkvärda; Victoria, pratade om inställning i olika situationer
Bästa kopplingen; Lukas, kopplade ihop en dikt med FRA-lagen.
Bästa citatet; Adde, han citerade ju mig^^
Magar som kurrade högst; Emelie och Emil
Mest bytta bakgrunder under ett tal; Hugo, bad mig välja mellan bröstbild1, bröstbild2, osv...
Störst, bäst och vackrast (enligt mig); Jag
Störst, bäst och vackrast (enligt honom själv); Krippe
Dagens slackers; Alla som inte hade lämnat in sitt PM...

Åkte och shoppade med Älsklingen sen, för min del blev det en skjorta till pappa som han får på fars dag, en jacka, en tröja, lite smink och nackellack. Älsklingen köpte fars-dagspresent till far sin och ett spel. Sen käkade vi också, det blev fajitas (staning?) för oss båda. Lyckad dag! Imorgon åker jag och mor till Örebro och ser på Hjalmar, bloggar nog innan vi åker imorgon, för att få tiden att gå, ska även försöka städa upp i mitt rum, så jag kan fota allt nu när jag äntligen har blivit klar =)


Rubrik.





Jag och Pontus har slagit vad om "valfritt i foodcourten i Kista". Den som får minst poäng på CC-provet vi har om 10 minuter måste bjuda den andra, let the competition begin...

Ny jacka!

Hej!
Igår när jag avr iväg och klagade på min nya mobil som totalt har kukat ur så passade jag även på att ta en runda in på stadium (och på donken, men det hör inte hit). Anyway, på Stadium hittade jag världens snyggaste jacka, måste ha en ny för min andra är så kort, och jag vill ha en som går ner en bit över baken eftersom att jag fryser annars.

Ska ner till banken efter skolan och ta ut pengar (har ett konto för små utgifter; donken, bio, "inomhuskläder", ett konto för stora utgifter; vinterkläder, resor etc..) Här var man organiserad, kanske har blivit lite skadad av att joba med ekonomi, hehe.  
Ska passa på att avsluta mitt gamla konto och be dem att koppla bort alla bankomatkort och all sånn skit, ingen lust att betala för dubbla bankomat-kort när jag bara använder ett...

Kinky winky stinky?!

Hej!
Var och kollade om min telefon hade vaknat upp efter sin blackout, men det hade tydligen inte hjälpt med mjukvaro-update (jag tyckte att det lät idiotisk från början, eftersom det var hela skärmen som var svart, pucko!). Nu ska den skickas på lagning, kommer ta två veckor, fan va trist....

Sitter och pluggar Databashantering nu, vi får förvisso ha med böcker och hela skiten på provet, men det gör ju inget om man iallafall har öppnat programmet vi använder ett par gånger så man har ett hum om vad man sysslar med, som jag försökte förklara för Krippe idag, man kan inte tävla i knullning om man inte vet vart hålet sitter, väldigt konstig koppling, men jag är ju som jag är :)

Köpte en till Kinky-Ficus idag också, blommorna måste ju matcha =)

Imorgon ska jag hänga med l-sk. Vi (Läs: han) ska skruva ihop mitt nya datorbord som jag köpte på IKEA, ska bli fett najs att få ordning i röran äntligen. Skriver mera sen :P

En Kinky Ficus!

Hej!
För er som läser min bdb blir det här en jävla upprepning, anyhow....

Köpte ny blomma idag, eller egentligen skulle jag bara ha en ytterkruka, men så blev det en blomma endå.
Köpte den för att den hette Kinky Ficus, höll på att dö av garv när jag läste det...

"En Ficus av sorten Kinky tack!"



Vart är den här kinky nånstans?!


Är det bara jag eller har blogg-servern problem ikväll?!

Hello Moto!

Hej!
Sov hos älsk tills idag. Fick dåligt samvete för att jag inte kom iväg till honom så tidigt som jag tänkte, men det gjorde nog inte så mycket. Men jag bjöd iallafall på middag och han fick välja. Jag hade hoppats på Laggen (Bästa pizzerian enligt mig) så jag hade kunnat ätit Kycklingrulle. Men det blev Donken. Väl där träffade vi Määttä, Nicke, Dan och Mattias, det var trevligt.

Sen åkte vi hem och tittade på Stjärnor på is (Pensionärs-vaning på mig och älsk), jag tyckte att fel person åkte ut, tyckte att Malin gjorde mycket bättre ifrån sig i isduellen än Josefine, men men... Många duktiga finns ju kvar...

Har sett att många "Stora bloggare" (Tänker inte länka till dem, de får cred endå!) har frågestund, har frågat lite saker ibland, och nu såg jag att Tobias hade svarat på frågan, alltid roligt =)

IKEA!

Hej!
Var med syster och mamma på IKEA igår efter jobbet, (ja, fick jobba igår med, men det gjorde inget). Jag visste ju vad jag skulle ha, så det gick rätt snabbt att plocka ihop, köpte ett nytt datorbord, så nu snart när jag har skruvat upp gardinstängerna så ska jag gå loss med kameran i mitt rum och fota hur det blev efter typ ett halvår (?) av renovering, ja inte har man bråttom iallafall :P

Sitter hemma hos Pontus nu, var iväg till väsby och köpte lite mys (till oss; äppelpaj och vaniljsås, baka själv, vad är det?, till mig (eller honom, beroende på hur man ser det); lite underkläder och sånt, mys! =)

Skrivbordet jag köpte, men det har jag inte monterat ihop än, har inte vart hemma.

RSS 2.0