Mina nyårslöften!

Hej!
Tänker inte skriva om det bästa/värsta det här året förän imorgon, eftersom att året inte är slut än.

Däremot tänkte jag lista min nyårslöften, trots att de sa på radiom häromdagen att man inte skulle tala om dem, men det skiter jag i :P Här kommer de iallafall...
* Jag ska köra bil max 200 dagar nästa år, vilket låter mycket, det är än varannan dag, men men...
* Handla för max 20 spänn i skolans cafeteria per vecka (Det går alldeles för mycket pengar dit i onödan nu...)
* Börja träna (i år igen...)
* Försöka lägga mig i tid när jag ska till skolan....

Tror att det var allting, men vi får se om jag kommer på något mer :P

Klippning och shopping :D

Hellu!
Var och solade lite med Jeffmudd idag, det var trevligt, jag tyckte verkligen om det :D. Ska nog sola på vägen hem från jobbet på fredag också, om jag orkar :P

Sen åkte jag med älsklingen och shoppade. Eller först så klippte jag mig och sen gick vi och tittade. Jag köpte två t-shirtar, två par trosor, och en pyjamas med Hello Kitty på. Tittade på en anat t-shirt på MQ, men tyckte inte att jag ville köpa den, men då erbjöd sig min lilla plutt att köpa den åt mig, Tack älskling <3. Då jag inte är van att få saker bara sådär gick runt och ältade hur jag skulle kunna vara lika snäll tillbaka, men han sa att det ordnar sig :)


Vi fick skjuts dit av Pontus bror och brosans flickvän, Shit va roliga dem kan vara ibland :)

I bilen...
Pontus bror: Så det blir lugnt på nyår eller??
Jag: Mjo... Pontus ska laga maten, själv ska jag göra efterrätten... (Tänkte på choklad-grejen jag tänkte försöka mig på..)
Brorsan: Ja, det brukar ju vara tjejerna som står för efterrätten...
Först nu fattar jag hur det jag har sagt låter, höll på att vika mig av skratt :)


Min trötta sötis i Kista



Jag nyklippt och nysolad i min nya Hello Kitty-pyjamas :D



Tröjan från MQ som älsklingen köpte till mig =)


Nu ska jag spela lite och sen lägga mig :D Vi hörs folk!!

Turer kring jobbet...

Hej!
Det har ju vart turer kring mitt jobb nu runt jul, först så skulle jag jobba, hade de anställda där bestämt, sen säger chefen ifrån, jag behövdes inte. Så jag planerade mitt lov efter det, och nu idag när jag var i Kista och shoppade med älsklingen så ringde det, Akut behov av hjälp, så det gäller till att inte dricka allt för mkt imorgon (kommer inte bli så, jag och min plutt ska fira vår första nyårsafton tillsammans (eftersom han annars inte brukar vara hemma) så jag orkar upp på fredag:)

Dåligt att jobbet aldrig kan bestämma sig, och extra dåligt att det blev fel så jag inte får lön förän i januari istället för december, illa illa... Men jag hoppas det jag jobbar nu och kommer på Januari-lönen, annars blir jag knäpp!!

Julklappar!!!

Kom på att jag hade lovat att jag skulle tala om vad jag gav älskling och vad han fick av mig,
Han fick;
* två stycken gitarrställ
* Ett par slalomstavar
* Plektrum
*  Lite ansiktsvårdsprodukter.

Själv blev jag hur glad som helst för min present, för vi ska gå och se MAGNUS BETNER!!!!
TACK ÄLSKLING!! DU ANAR INTE HUR GLAD JAG BLEV!!!!


BIlderna från skidresan kommer när jag får låna Pontus kamera, eftersom det är där alla bilder finns :)

Nu ska jag mla naglarna och sen ska jag och älskling lvla :P


Järvsö!!

Hej!
Kom hem rätt sent igår från Järvsö, shit vilken rolig resa.

Började med att vi satte oss i bilen typ halv 7 på fredag morgon och började åka mot Järvsö. I Hmarånge tog min spolarvätska slut, så jag såg inte ett skit förän i tönnebro, vilken är en 10 mil iallafall, lovely.
Sen kom vi fram och började åka. Pontus försökte lära mig men jag fegade i början men sen gick det bättre.

På kvällen åkte vi hem till min moster som bjöd på typ världens godaste mat. Sen somnade vi ganska tidigt eftersom vi skulle upp och åka mer skidor dagen efter.

Då gick det ännu bättre att åka, eftersom att jag hade tränat lite mer. Åkte mest i blåa och gröna backar, för att inte göra saker å ting allt för avancerade. När Pontus tröttnade på min och ville åka i lite mer roligare backar så gjorde han det och jag stannade med alla 5åringar i barnbacken.
Sen när dagen var slut åkte vi hem till moster igen och sov och så.
Igår på hemvägen åkte vi förbi hos vår kusin och tittade på Siri som hunnit bli 4 månader, hur söt som helst =)

Nu ska jag göra mig iordning och åka till banken och fixa lite.
Hörs sen.

Skit!

Jag vet inte vart i helskotta min kamera är!! Jag kan ju inte åka på skidsemester imorgon utan den!
Nej nu får jag sätta igång att leta, ska även fota mitt rum nu när det äntligen ser beboeligt ut :P


Missing you..

Just nu har 9000 människor i Sverige sex, 2000 personer kysser någon i detta ögonblick, 100 personer utför oralsex på någon annan, och en stackars liten sate sitter och skriver i sin blogg... och det är jag!


Pontus kom hit nu!! Jag saknar dig!!








Hur fan ska detta gå när han ska göra lumpen i Boden?!



Slänger in en liten bild på kusinens lilla barn, så otroligt söt, ibland (läs: väldigt sällan) önskar jag också att jag hade en sån här liten att ta hand om! :) (Undrar hur full ni tror attt jag är nu, Linnea = Tha barn-pessimist!!)


Min julafton 2008

Hej!
Då var julafton avklarad, utan några större olikheter mot andra år.. Jo! En olikhet faktiskt, det har alltid varit så att alla köper julklappar till alla (alla = 4 pers, jag, mamma, pappa och storasyster) även om vi inte köpt värsta värsta till varandra så har vi iallafall haft en liten sak, mest som symboliskt liksom^^. Men iår var det EN som inte hade med sig något, "För det var ingen som hade sagt något?!" Men vi har aldtig sagt ett skit till varnadra men det har varit tradition att ha med sig något, och då ska man väl fortsätta med det?! Jag kanske är barnsligt sur för att jag har blivit snuvad på en julklapp, men men, är det tradition så är det....

I övrigt var allt bra. Jag hade huvudansvaret för maten, men ingen har dött än. Vi åt och tittade på Kalle Anka och sen somnade jag under "Ett päron till farsa firar jul", börjar bli en tradition att somna framför tvn, epic fail.

Jag fick inte så mycket idag, men det kommer komma mer, sa dem...
Jag fick;
*Lampan från IKEA som jag önskade mig
*En bok med fräckisar
*Höstlöv-ljusstakarna med tillhörande ljus.
*Ett busskort (Låter inte så jävla intressant men jag slipper iallafall en utgift, ett terminskort är rätt dyrt, eftersom jag bor för nära skolan fär att få busskort därifrån)

Sitter och snackar med min lilla plutt i telefon nu, vi firar vår julafton imorgon, uppdaterar er då om vad jag får av honom, och vad han får av mig :)

Puss på folket!!
 


Dagen före...

Hej!
Då har klockan blivit 12 och det betyder att det har blivit julafton, men för mig är det fortfarande dagen innan eftersom jag inte har lagt mig än, haha.

Har shoppat julmat idag så jag trodde att jag skulle dö, det var jättemycket folk överallt som trängdes och hade sig, och sen när man kom ut höll man på att frysa sönder, så jävla kallt var det :P

Blir så trött på en sak, folk som ska lägga sig i ens relation (Ja, relationen mellan Pontus och mig). Det verkar som om folk inte tror att vi klarar av att hålla ihop utan att alla andra måste komma med sina åsikter och tycka och tala om hur man ska bete sig. Jag vet att det tog slut och vi verkade inte alls som bra vänner i början, men efter att vissa saker hände hit och dit så insåg vi att det ska nog vara vi. Så så länge vi trivs med det osv så borde det väl inte störa andra hur vi har det, så länge vi inte stör andra själva.

Längtar till fredag när vi ska åka skidor, jag och älskling :)

Fredagen!

Hej!
Min fredag var rätt händelserik, började med att jag och älskling segade så jag fick verkligen använda gasen på väg till skolan. Där var det fika och sen julspex som lärarna stod för. Det var rätt kul att se manliga lärare utklädda till cheerleaders och stå och dansa, haha.
Sen hem och sova, för att sedan åka till jobbet. Där sprang jag först runt och letade efter min chef, men han satt i möte som vanligt. De på avdelningen hade ordnat fika med pepparkakor och saffranslängder, så då kom chefen. vi fikade och sen snackade jag med chefen, han sa att jag inte behövdes mer, nehe, trots att jag hade blivit lovad att få jobba på lovet, skumt.....=S

Sen kom nästa nitlott, min favorit-människa på löneavdelningen som bruakr ordna så jag får min lön i förväg, trots att lönebrytet har varit, var såklart ledig, typiskt. Den människan jag gick till var rena monstret. Där gick jag verkligen in i en vägg, eller snarare en Berlin-mur med stödhjul, typ. Hon klagade på att jag inte hade skrivit min titel på timrapporten, vidare saknades anvar-konto-verksamhet, fast det finns ju redan i systemet, och sen hade jag glömt att skriva på, orka klaga liksom -.-

Sen hem och tagga till, sen till Rosersberg och drack vin med Jeff innan vi drog till kc. Vi hade en hel liter vin, och jag tyckte att det var lite alkoholmissbruk att hälla ut det som var kvar, och man kan ju inte spara vin, eftersom att det jäser. Så vi var ganska fulla när vi kom till kc, och vi fick vänta ett tag innan vi kom in, trots att det inte var mycket folk. Men efter ett tag dök det upp folk och kvällen blev inte så misslyckad endå.

Pontus som var i stan med några polare och drack, hade jag kontakt med hela kvällen. Halv 3, när båda var lite halv-skumma, bestämde vi oss för att jag skulle åka hem till honom. Så jag tog nattbussen med Jeff, när hon mötte en kompis, sen gick vi vidare och de dumpade mig vid Pontos där jag satt och sov och lutade mig emot deras brevlåda i typ en kvart innan han kom hem och släppte in mig. =)

Idag har jag nästan bara sovit och glott på tv, riktig slappardag :D


Att välja... eller inte välja...

Hej!
Satt just och funderade över vafan man ska syssla med efter gymnasiet, det är svårt det där....

Och i brist på annat när alla bloggar man bevakar är färdig-lästa, alla uppdaterade bilddagböcker är kollade och så, så gick jag in på Aftonbladet. Klickade på en nyhet och hamnade på sidan E24. Där stod det vilka yrken som kommer ge mest betalt osv. Hittade att mitt drömyrke (Civilekonom, om jag inte blir stadsminister=) som nr 4 på listan, och älsklings Civilingenjör på 5e plats, haha vi kommer få det bra, haha :)




Ha de bra folket! =)

Let me die another day..

Hej!
Har inte bloggat på länge, inte haft lust helt enkelt, men nu ska jag göra ett försök...

I lördags var vi ute och firade Luddst. Pontus hade blivit tipsad om ngt ställe som skulle stänga ner, de hade visst gratis inträde och halva priset på sprit, sounded lovly! Men efter lite researsh fick vi reda på att de var 23+ där, så vi sket i det. Vi drog (efter lite förfest och youtube-klipp) in till Viper. Möttre krippe på tåget, han trodde att jag var fullare än jag var, eller så var det jag som inte hade koll, jag vet inte.

I början inne på Viper sög allt, dålig musik och allmänt dött (Min teori då var att jag var för nykter, men jag tror inte att det var så...) Sen när vi beslutade oss för att gå därifrån, och gick upp, spelades det bara massa klassiker på övre dansgolvet, så vi blev kvar där ett tag. Ludde fick igång ett tåg på typ 20 personer till en Rednax-låt. Det var kul =)

På söndagen vaknade vi ganska tidigt ändå, och åt frukost och så. Jag drog hem ganska snabbt och satte mig och geekade Wow, tog lvl 10 och sen somnade jag.

Måndag = schema-fri!! Gjorde inte mkt på förmiddagen, var mest hemma och hängde, sen på eftermiddagen drog vi till Uppsala för mamma skulle handla julklapp till min syster, och jag skulle vara med och hjälpa henne. Hittade världens sötaste penntroll som mamma lovade att hon skulle köpa till mig, men sen kom jag på vilken liten materialist jag är, så jag gick och ställde tillbaka den på hyllan. Tänkte att de där 79 kr kunde jag få något bättre för, något som inte bara ska stå på en hylla och samla damm.

Idag är jag hemma och är sjuk. Har varit halvdålig länge nu, fram och tillbaka, kan inte bara allt bryta ut nu helgen innan jul (så slipper man hjällpa till, och sen är man frisk till julafton). Med allt menar jag min; förkylning, urinvägsinfektion (vart hos läkare som säger att man inte ser ngt på urinprov etc, kul, verkligen) och min jävla huvudvärk som aldrig ger sig..


Nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig, over 'n out!

PS! Om någon läser det här i skolan på tisdagen så hälsa Pontus att han inte ska ha sin mobil på ljudlöst på lunchen, han hör ju inte när jag ringer!! 

"I dont know how you can be friend with someone the same size as your poop..:"

I think I'm gonna laught my fucking ass off....

Citat...

Hej!
Skulle ha bloggar igår, men min dator fick ngt fucked up för sig, gick inte att skriva två likdana bokstäver efter varandra, så jag la ner verksamheten och sov istället.

Igår fick jag och Pontus och kramades, alltså när den ena kramar den andra bakifrån, a, eller typ. Efter oss går Krippe
Krippe: Jippie! Jag har "de siamesiska mupp-paret framför mig...."

PS. Nu bloggade jag faktiskt om något jag frågade om jag fick blogga om :D

Att tänka som en tekniker...

Hej!
Helgen bjöd på det mesta, shoppade julklappar med mamma på lördagen, dock hade de inte en sak som jag skulle ha så jag drog med mig Tessan och köpte den sista åt älskling på söndagen.

Igår var jag och älskling i Uppsala, lat som jag är så tog vi bilen. Vi åkte en bit och jag tycker att det låter konstigt om bilen, jag bestämmer mig för att diskutera "problemet"
Linnea: Låter det konstigt?! Typ vänster bak..
Pontus: Jo, någonting är det som låter...
..Vi kör vidare någon minut...
Linnea: Jag ska testa en sak *står på bromsen och stannar på en parkeringsficka*
Pontus: Det tänkte jag på, man kan ju alltid starta om...

Jag startade bara om för att jag hittade inte ctrl+alt+del på bilen, jävla skoda...

(Kan ju tillägga att det sluta låta efter en stund, men började låta igen på ungefär samma ställe på hemvägen, det var alltså dubbdäck + asfalt som orsakade det jäkla oljudet...)


BOOOOOOKAT!!!

Mitt i allt matteplugg bestämde jag och min älskling oss för att boka våran lilla skidresa, vi ska bara åka två dagar eftersom jag jobbar, han ska lära mig åka skidor, men det kommer nog sluta med att jag har brutit sönder utrustningen, kastat honom utför att stup och häng mig i liften hehe.

Vi ska bo hos moster och hälsa på lite släkt på vägen hem, det ska bli mys, vår första resa tillsammans utan föräldrar och annat, bara oss :)


Sjuuuuk!!

Jahapp, så var man sjuk igen, mitt huvud håller på att sprängas och jag har säkertt feber också, härligt.

Idag är det väl ok att vara sjuk, men inte imorgon, hela min dag är fullsmockad med skit jag ska göra...
Så nu gör jag en Blondinbella och skriver ner vad jag ska göra....
08.15 -12.35 Skolan, fysik + matteprov
13.00 -16.30 Jobba...
17.15 - ? Julbord med styrelsen, brukar vara ganska stelt tills folket (som i vanliga fall försöker slå ihjäl varandra) har fått i sig lite sprit och kan prata som varandra.

Jag ska vara nykter då, ska upp och åka till stan med mamma på lördag, ska titta på lite julklappar osv =)

Percy är en riktig apa föresten..

Ehum?!

..Ibland blir man inte klok på sig själv, vissa dagar blir det 3 inlägg, och vissa inget alls, kan man säga att det är jämnt då?!

Aja, igår var jag hos älskling iallafall. Mindre bra eftersom jag inte mådde så bra idag, vi var nog för nära varandra tror jag ;) Vi åt och myste och tog det lugnt, uom när vi hade satt fram middagen och just skulle sätta oss och kom på att vi inte hade någon cola, bara att sätta sig i bilen och åka till handlarn', (ca 200 meter) och köpa det, (GEEK-VARNING!!), men när vi kom tillbaka var maten fortfarande varm, det var bra =)

Idag var jag bara i skolan halva dagen, höll på att dö sen, orkade verkligen inte, kändes som feber, men efter att ha sovit hela eftermiddagen känns det bättre.

Jag vet att jag borde plugga matte, men jag orkar verkligen inte...


Counting down..

Jaha, så har nedräkningen för julen börjat, jippie! jag älskar julen, även om jag anses vara ateist, men men. Började även bränna på mitt adventsljus, får se hur många dagar jag lyckas komma ihåg det..^^


Lyckades iallafall fota det, dock ser lågan konstig ut...



Jag saknar min babe idag, så jävla mycket, vi hängde nästan konstant från torsdag till lördag, och nu har vi inte träffats sen lördag, och det lär ta några dagar till, eftersom han är sjuk.. Stackarn... Funderar på att åka dit någon dag och hålla honom lite sällskap, nackdelen är väl att jag kanske blir sjukare än jag redan är, jippie...


Måndag.

Hej!
Skrev klart den där satans ångestfyllda uppsatsen idag, "Analysera din hälsa", dra åt skogen...
Belönade mig själv med att äta sallad, jippie...
Tänkte jobba lite på stora projektet idag, men jag orkar inte, eller jag har ju pluggat så mycket på hälsogrejen så jag belönar mig själv med att ta det lugnt ikväll. Får ta nya tag imorgon.

Imorgon väntar jobb efter skolan, lagom roligt... Lite små-ångest, men det gick iallafall bättre förra veckan än veckan före, så det känns bra. Tänkte jobba idag istället, men jag kände att jag behövde plugga, sen var jag ju typ helt genomförkyld också, så det var nog lika bra att jag låg kvar i sängen och pluggade.

Idag saknar jag min älskling, vet inte hur vi ska ses, han jobbar i helgen och vi har asmkt plugg (iallafall jag, matte d-prov ftl...) men på fredag ska vi shoppa sängbord på IKEA, växenpoäng ftw :)

Häng mig... Någon?

Hej!
Är hemma idag, täppt som satan i näsan och huvudet känns som 500 kg, MINST!

Ska försöka plugga lite idag, tänkte skriva ner det sista på hälsoprojektet som jag inte orkade mer igår, och om jag mår bättre om ett tag tänkte jag åka hem till Pontus, för han är också sjuk, stackarn.

Igår på IKEA sög det mesta. Bordet som jag skulle ha fanns inte i rätt färg, och krokarna fanns bara i orange, och sen kom mamma och jag på att det är bättre med klisterkrokar, eftersom det är någon form av betongvägg där jag ska ha dem, mindre smart att dra i en spik där liksom. Passade även på att önska mig en sänglampa i julklapp av mamma, man får inte vara dum.

Men först när vi kom dit (jag, mor och nån polare till henne) så ville ju jag dra till Outlet och köpa jeans (vilket jag var där för...^^) Men då skulle morsans vapendragare promt till KappAhl, så jag fick under tysta protester trava till Outlet själv. Tur var väl det, för eftersom de i affären såg att jag var ensam fick jag massa hjälp, hittade tillslut ett par jeans som satt ok, för jag har en stor bak om man jämför med min smala struts-ben, lovely.

Ska skriva vidare på hälsoprojektet nu och sen ska jag nog sova, godnatt peeps.

RSS 2.0