Hemma igen!!

Hej!
Nu är jag hemma igen efter en vecka i Sälen med min älskade lilla finis.
Det började med att vi åkte upp till stugan med Pontus syster och hennes brors tjej (brorsan var hemma och pluggade). På söndagen hyrde vi skidor och började åka. Det fick lite trögt i början men efter några dagar så gick det skitbra!
Föräldrarna kom upp på måndagen och då var stugan full. Men den var mysig och det var inga problem att få plats.

Dock har jag som är så jävla smart glömt kameran med alla bilderna i bilen, slänger in några bilder imorgon istället...

Nu ska jag fortsätta läsa alla mina "favorit-bloggar! (ca 20 st) och sen glo på tv eller ngt. Det var en otroligt rolig vecka men jag är glad att vara hemma hos mina små älsklingar igen =)

Projekt och packning...

Hej!
Kvällen igår var jättetrevlig, trots att det blev lite mycket vin, så det var lite svårt att gå upp imorse, och sen mådde jag illa hela skoldagen, lyckat värre^^

Sen hem och skrev klart Slutrapporten i projeket, fyfan va skönt med att vara av med det skiten nu =)
Efter det så däckade jag i min säng ett tag, eftersom jag inte sov så bra inatt, vaknade flera gånger och var snurrig och törstig, ingen bra grej att dricka när man ska till skolan och sen plugga massa dagen efter, men men, men bör ju lära sig av sina misstag, får se hur bra det går den här gången...

Sen packade jag, sen packade jag upp, och packade igen. Fick ihop så mycket saker att jag började fundera på om jag var psykiskt sjuk på något sätt, men men, tog med mig allting iallafall, tänkte att jag kunde ju packa om här hemma hos Pontus, men jag tror nog jag behöver allting iallafall....
Skidkläder och sånt i IKEA-kassen (rekommenderar verkligen den om man åker bil och vet att den står bra så att inte allt flyger ur), underkläder och sånt i den lila väskan och dator och massa skolgrejer i svarta väskan.


Bloggar nog mer ikväll eller imorgon bitti, och hinner jag inte det så får vi se när jag får tag i en dator nästa gång, HA ETT JÄVLIGT BRA SPORTLOV ALLA MÄNNISKOR!!!


Citat^^

Hej!
Hade första RIKTIGA programmerings-lektionen på 100 år idag, då ringer våran Kemi-lärare Henrik till mig (till skolans telefon och sen hämtade en annan lärare mig) och frågade vilka av oss som skulle till Brinell-dagarna på KTH, väldigt viktigt, eller inte^^

Jens: Vad ville Henrik?
Jag: Han frågade bara om Brinelldagarna, vilka som skulle med..
Lukas: Fyller i... Och sen vad han sugen på flickrumpa...
Linnea: Jag ligger inte med mina lärare för mina betyg..
Krippe: Hon gör det för att det är kul...

Ibland är det helt underbart att vara enda tjejen i klassen...
 
En timmas programmering kvar, sen hem och duscha och sen iväg på middag med jobbet :D


Hamster-komunikation...

Hej alla människor där ute!
Var i skolan idag, trots att det är längsta dagen vi har, så var den inte så farlig, inga problem. Skippade dock idrotten då jag hade väldigt ont i huvet och mådde illa, Migrän here we go!!

Min (nya) guldhona löper, vilket gör att Mr Percy i buren brevid springer runt och är orolig, ibland ger han ifrån sig ngt ljud, och så hör hon det, springer runt lite i buren och svarar tillbaka med något ljud, kommer inte kunna sova i det här kaoset inatt, men men, hon löper ju bara var 4e dag så det får gå, det väger ju upp att de är så söta =)

Har kommit på ett det enda jag kommer sakna i Sälen förutom mamma och djuren, och faktiskt Gordon Ramsay i Hell's Kitchen, den människan har världens härligaste attityd till allting, men men, jag överlever :)


Tisdag.

Hej!
Tänkte (som vanligt) lägga ner verksamheten och dra täcket över huvudet innan jag ens hade klivit upp imorse. Men jag lyckades både ta mig till skolan och till jobbet utan större problem.

I skolan sög det mesta, vi ska tydligen ha vikarien i matte tills kursen är slut, jippie...
Sen åkte jag till jobbet, gick sådär att jobba, kul att ringa och terrorisera folk liksom^^
Ska även ut och äta med "tantligan" på Torsdagkväll, tittade på priserna på restaurangen vi ska till, men men, det är jag värd, eller ngt...

Skulle även försöka boka skidor till Sälen-veckan, men eftersom jag har MaestroCard istället för Visa så kunde jag såklart inte betala med det, blir till att stå en mils jävla kö och beställa och betala skidorna på plats, jippie igen...

Nu ska jag försöka skriva klart min slutrapport, orkar inte med det imorgon, då har jag säkert massa annat....

pz out!


Typisk jävla måndag...

Hej!
Lyckades försova mig imorse, men när jag väl kom ur sängen så skjutsade jag mamma till nån föreläsning och sen handlade jag och sen hämtade jag böckerna på hemvägen.
Gjorde faktiskt det jag skulle direkt när jag kom hem (nytt fenomen) och sen la jag mig och sov.

Fixade lite med allt möjligt och nu har jag käkat och allt och sitter här och äter en frukt efter att ha tagit äckel-medicinen, som tyvärr bara finns i flytande form, så jävla typiskt....

Tänkte damma fram Emo-duken tills imorrn, har inte bestämt mig än...



Söndags-ångest!

Hej!
Har fått mindre än hälften gjort i helgen än det jag tänkte från början, mest för att jag är så jävla clever så jag glömde böckerna i skolan, underbart!
Har bestämt mig för att sitta där från kl 9 imorgon (trots att jag är schemafri, svar:JA!) och göra klart allt så jag blir av med det. Sen har jag bestämt mig för att jobba. Jag vet att jag har universums slackigaste schema och kan jobba vilken eftermiddag jag vill, så jag gör det ångest-skiten imorgon så slipper jag hålla på någon annan eftermiddag i veckan när det säkert dykt upp 100 000 andra saker. Har bara anställning till sista mars, så ska försöka mjölka de där snålisarna så mycket jag kan tills dess, eller kanske lägga ner lite mer energi på att söka nytt, I dunno.

Hittade foton i Pontus dator från tiden strax innan vi blev tillsammans (andra gången).
Där var man fixad och smal, nu ser jag ju ut som ¤@#&?
Dags att lägga Donken-maten på hyllan och damma av skönhetsprylarna?


Nu har jag klagat färdigt, eller... MIN HAMSTER LÖPER! INTE MYS!
..Så, nu är jag klar...

Fredag den 13e..

Hej!
Min fredag har vart rätt bra hitills, trots att det var den 13e. Bara att matteprovet vi hade gick dåligt, men det visste jag ju att det skulle göra. Orkar inte med gubben vi har i matte, han är ju inte snabb direkt.

Joinade även Rivality, får se hur det går med det...

Fotade massa på hamstrarna som jag ska skicka till henne jag köpte Sweet's Hope av i Lördags, hon är då söt!
Lägger upp några bilder här får ni se =)

På utställningen, ser fullomligt livrädd ut...



Chill i sandskålen... Den klassiska posén, ser ut som om hon ska ramla ur :P



Har försökt gräva ner sig? Men man ser iallafall vilken fin färg hon har.



Mitt matvrak Percy, hans största intresse är jordnötter (=100 % fett)



Hope kollar om det går att ta sig ur buren, men hon är lite kort... :)


Imorrn är det alla <3-dag!!
Ska träffa Pontus då, vi har inte setts så mkt de senaste veckorna, för att vi har haft så mycket att göra, men då ska vi mysa gärnet!

Projekt-redovisning!!

Hej!
Hade som sagt redovisning idag, drömde om den inatt, jävla mardröm, men det gick mycket bättre än så. :)
Nu är det bara att skicka in en sista loggbok och slutrapporten, så är jag klar sen!

Kollade även på andras projekt och köpte ett litet armband av Victoria, vars projekt var just att göra smycken och sälja till förmån för isbjörnar, gulligt =) Visar nog bild på det när det dyker upp =)

Ska nog plugga lite nu, bye så länge!

Lugnn helg...

Hej!
Fick penicillin igår mot urinvägsinfektionen, hoppas att den släpper snart...

Känner mig rätt stolt över mig själv, händer inte ofta, man ångrar oftast efteråt att man vart ett lazy as och inte pluggat tillräckligt till ett prov, eller ngt.
Imorse tänkte jag nästan skita i att överhuvudtaget gå upp, lägga ner verksamheten innan jag ens hade börjat. Tänkte först skita i skolan idag, jag vet ju vad jag skulle missa, men om jag sket i skolan kunde jag ju inte vart så jävla dum så jag gick och jobbade.
Drog mig till skolan för jag kunde ju ändå gå dit och se efter hur det kändes. Höll på att gå hem ett par gånger, men jag kämpade mig kvar. Sen drog jag iallafall till jobbet, och då kändes det bättre. Satt där och fick ganska mycket gjort faktiskt, det var trevligt =) Så nu jag drog hem vid halv fem så slog det mig att jag faktiskt hade klarat av allt idag som inte trodde att jag skulle orka med från början, visst har jag ont och det är asjobbigt, men jag KLARADE det.

Har druckit den satans BLUTSAFTEN i en vecka idag, den är fortfarande lika äcklig, inte just då, men eftersmaken är apa... Tycker allt jag äter och dricker smakar sånt nu, men jag tycker att jag kännermig piggare iallafall, ska tillbaka till läkaren om tre månader och ta nya prover och se om det har hjälpt, om mina värden har gått upp, hoppas det =)





45 jävla minuter...

Hej!
Vaknade upp med världens mensvärk, jippie. Så jag bestämde mig för att stanna hemma, jag visste ju vad jag skulle missa.
Sen kom nästa problem, urinvägsinfektionen var tillbaka, jippie igen... Det var bara att ringa till närakuten, fick en tid ikväll kl 20. Ska ha med mig urinprov, så jag ska hålla mig i 2-3 h innan jag ska fixa det, det är 45 minuter kvar, skitjobbigt...

Var hos optikern iallafall, var tvungen att få min linser. Var på toaletten 4 ggr i centrum, träffade även Lukas och Jens, de tyckte väl att jag var fail, stod där och såg ut som en kissnödig struts eller ngt. De bekräftade det jag trodde, jag missade inte så mkt.

Pontus var visst också hemma idag, har snackat med honom, han hade fail på halsen, stackarn =(

Ska se på tråkiga youtube-klipp och sen ska jag nog sova, och vakna upp och hoppas att klockan är efter 5...

MAGNUS BETNÉR!!

Hej folk!
Igår fick jag min julklapp av älsklingen, som var att gå och se Magns Betnér China-teatern.  Det var tv-inspelning, men vi satt så högt upp så vi kom nog inte med på bild. Lika bra det kanske. Showen drog igång och det var asbra.
Han är så jävla rolig, skrattade så grät ibland.

Tack för underbaraste presenten älskling!! <3


Bilden lånad ifrån http://arbetarbladet.se/polopoly_fs/1.148418!image/1421809747.jpg_gen/derivatives/468w/1421809747.jpg

RSS 2.0