GOTT NYTT ÅR!!

Hej!
Idag har det varit lite hektiskt, skulle köpa raketer och sånt idag, jag vet, som vanligt ute i sista minuten...
Åkte först till Rusta i upplands väsby, hade sett i en annons att dem hade. Men när vi kom dit hade dem bara en sak kvar, fick bli den då. Den skulle vi ha tills ikväll, men jag hade ingen med massa små smällare som jag skulle ha när jag ska skjuta med K imorgon, paniiik.
Sen hem och kollade på ÖoB, allt slut där med, men det fick endå bli en liten påse med raketer, bättre än inget...
sen kom vi på att vi hade sett en skylt vid en affär som ligger mellan märsta och rosersberg, så vi begav oss iväg dit, och tada! Där hade dem allt så nu är jag garderad, haha!
Ska ut och smälla av massa snart, mums och pups ska bara se klart sitt tv-program.
GOTT NYTT ÅR!!

Snart smäller det!

Hej Hej!
Tänkte sammanfatta mitt år lite kort, ser att många andra har gjort det så..
Året började med jobb, sen skola och senare också en lite skidresa, då insåg jag att det inte bara var plågsamt med skidor och snö utan att man kan göra det till en kul grej också, så nu är jag i full färd med att skaffa egen utrustning, eftersom att några dagars hyra kostar lika mycket som fan hela paketet typ. Sen i februari så åkte jag och pappa en vecka till Marocko, den resan hade man ju klarat sig utan, men men. Sen flöt våren på och det blev en jäkla massa kryssningar för min del, först med mamma till Helsingfors, sen med skolan till Mariehamn över dagen på konferens, mamma, hennes polare och P till Helsingfors igen, och sist med P's familj Cinderella vid skolavslutning. Det blev sedan sommar i år med, och sommar = jobb och så blev det också, fick ihop 5 veckor iallafall, och på helgerna försökte jag vara med P så mycket jag kunde, tog även ledigt en dag för att fira P. Gud vilket kackel det blev på jobbet, jäkla hönsgård! Sen började skolan och det känns som om höstterminen tog 3 veckor, men så var det ju inte riktigt; jag fyllde i början på hösten, inte så speciellt men tillomed pappa var med, sen innehöll hösten mest massa jobbiga kurser i skolan (Matte B, Programmering A, roliga, men dem skulle klaras av på typ en halv termin surt), och sen flytta storasyster ut hit. Man kan väl säga att mamma, pappa och jag har burit upp iaf 80 % av alla hennes grejer, förstår inte hur allt fick plats i hennes tvåa, får knappt plats i hennes trea nu, jaja det är hennes bekymmer.
       Sen åkte mamma och pappa till Marocko och jag och P fick agera katt/sköldpaddsföräldrar i två veckor, gick bra och ibland fick man morsa med P också, men det gick det med. Sen blev det julmånad men INGEN SNÖ!  Det är lite tråkigt, men december har flutit på och nu är vi snart framme på sista dagen, tror att den blir bra den med, ska smälla massa "livsfarliga" smällare med pappa och sen bara ta det lugnt =)

Shoppade föresten inte så mycket idag, rean var inte så mycket för mej, eller dem reade mest ut kläder från i somras och så, och då var modet ingenting för mig, skulle sitta tajt över brösten (synd för mig som är utrustad med små) och sen skulle det stå ut som ngt j-a beduin-tält vid magen, vilket får mig att se gravid ut, och allt sånt satt som jag vet inte vad på mig, så det fick vara.

Lägger in en bild på skoj, den är från kampanjen vi gjorde mot våld i våras, jag, P och Krippe, det var.. annorlunda.

image4

Hoppas ni har orkat läsa enda hit, tjohopp!


Lugn dag

Hej Hej!
Idag har vart en lugn dag, tänkte att jag skulle mellandagsrea-shoppa men jag följde med mamma till kyrkogården till mormors grav och tände ljus. Ska shoppa imorrn istället, sen ska pappa och jag köpa raketer till nyår, första gången han visar intresse för det, men bättre sent än aldrig...
 

Blir ett längre inlägg imorgon med lite bilder om det blir några fynd! Bye Folks!

Hejdå Älskling

Hej!
Idag åkte älskling till Filipinerna, han ringde när han väntade på planet, gulligt =)
Var hos han igår och sa hejdå och sånt, mysigt.

Annars har jag väl bara jobbat de senaste 2 dagarna, därav dålig uppdatering, har ingen lust att sätta mig vid en dator efter att han suttit vid en i 8 timmar, känns inte så lockande faktiskt.

Nu ska jag nog se en film och sova sen, mellandagsrea-shopping imorrn =)

Bye folks!

Jobba Imorgon

Hej hopp folket!!
Idag skulle jag ha gått upp kl 9 och följt med mamma och tvätta bilen innan jag skulle till stan med Pontus och massa folk. Men när jag vaknade var kl redan 12, så det var ingen idé. Gick upp och åt och fixade mig lite, sen ringde P och så bestämde vi ett tåg. Vi som var till stan var jag, Pontus, Krippe, Danne och Ludde. Fick även reda på att min skolryggsäck som jag har datorn i inte alls var stulen som jag trodde, utan att Ludde hade tagit hand om den för att jag hade glömt den. Tack Ludde =)  Får åka och hämta den någon dag, behöver den ju inte förän skolan börjat den 7e. :P
 
Orkade integå och äta hos syrran idag, plus att jag åt i stan precis innan vi åkte hem så det var ingen idé att trycka i sig mer mat.
Lägger ut ett YouTube-klipp, det är i början av Robert Gustavssons karriär, han är som bäst när han spelar gammal tant/gubbe eller Tony Richardsson, Enjoy!!


Imorrn efter jobbet ska jag hem till P och säga hejdå, han ska åka till Filipinerna i 2 veckor, men han kommer ju hem =)
Bye Folks!

Jul år 2007!

Hej!
Så är ännu en jul förbi, typ...
Firade iallafall hos syrran, fick vänta lite på maten men när den kom var allt jättebra. Fast det var kanske lite mycket av allting, men jag vet inte.
Fick iallafall plattången jag hade önskat mej, sen tjocka strumpor för jag fryser jämt om fötterna, smink-set från Clarin's, pengar, presentkort på HM av älskling och massa annat, jag är nöjd =)
Sen på kvällen kom älskling till mej, det va jätteroligt, annars skulle vi ha träffats idag, men det var kul att han kom igår redan =)
Ska lira lite wow nu innan han hinner hem och gör det =)
Bye folks!

World of Warcraft

Hej!
Som jag nämnade i tidigare inlägg så köpte jag speltid till wow-accountet idag. Varför skäms man alltid när man står inne på GAME, samtalet var ungefär;

Jag: Hej. Jag skulle ha game-card...
Butikspersonal (kille ~ 25)(Med överdrivet trevlig röst)World of Warcraft??
Jag: Ja jo...
Butikspersonal: Jahaja, (synar en från topp till tå, vänder sig om och rotar i någon låda)
Jag: (Tittat i taket och inser att han tycker att jag är en riktig nörd, som säkert bara har tagit sig ut för att jag har någon slags beroende)
Butikspersonal: Jaha då blir det 249 kr då tack, har du medlemskort?
Jag: Nej...
Butikspersonal: Okej, (Börjar bli osäker på om det är en äkta nörd han snackar med) - Ehhumm... Vill du ha en presentpåse?
Jag: (Ser min räddning) Jatack! (Betalar och går)

Fan vad gör man inte för att tvätta bort nördstämpeln...
började föresten lvla en Orc - Hunter idag.. för dem som är intresserade...

Godnatt folks!

Old days..

Hej hej!
Var bara tvungen att aktivera Wow-accountet idag, köpte speltid på Game i väsby och sen hem och gama... haha vilken nörd man är :P

Just nu sitter jag och tittar på lite Stand-up, dem kunde det här med humor redan 1995. Se själva;



Nu ska jag geeka vidare, bye folks!

Julshoppa

Hej!
Har julshoppat idag, låter kul va? Så var inte fallet, handlade bara massa mat typ...
Först gick jag in med mamma och började handla för syrran sa att hon bara skulle på systemet, men det slutade ju med att hon hamnade på carmen (present/smink/annat onödigt krams man inte visste att man behövde) och handlade halva affären, så jag och mamma hann plocka ihop ett helt julbord innan hon dök upp. Suck. Ska inte följa med nästa gång, det känns som om mamma och jag driver någon sorts taxirörelse och skjutsar hela tiden. Skjutsa mina kompisar hem och sånt (Hej Krippe, Pontus, Lukas, Ludde osv) är ju helt okej, det är ju taskigt att dem ska behöva åka tåg/buss mitt i natten och ingen har ju körkort och bil och kan åka själva. Men hon har ju fan alla möjligheter, herregud alltså! Får snart starta en egen blogg och bara blogga om vad jag tycker om folk, börjar bli lite tjatigt här....
Ska lägga mig snart tror jag, orkar inte sitta uppe så länge, lägger mig hellre och se en film eller ngt då, Godnatt Folks!



Linnea säger:

Jag tror aldrig att jag har varit inne på willys i 3 timmar i sträck någon gång tidigare...

pontus.xD WINWIN! säger:

trodde bara folk som gick på Sävux gjorde sånt



Julklappar

Hej!
Kom nyss hem från syrran, hämtade henne på Arlandastad när hon hade handla klart och sen åkte vi och åt, och eftersom donken där stänger kl 22.00 fick vi dra till väsby istället. Men det gick bra det med.

Även jag handlade en sista julklapp till P. Alltså jag älskar verkligen julklappar, både ge och få haha.
Jag har köpt följande till Familjen:
Syrran:
  Änglaspel och värmeljus sóm luktar "jul".
Mamma: Förvaringslådan HOL från Ikea, står framför min garderob i din förpackning och är allmänt ivägen för tillfället
Pappa: Snaps-ställ (ser ut som en litet vinställ fast för små flaskor) och 10 småflaskor skärgårdssnaps till
Pontus: Magic-kort, har inbillat honom att jag är helt blåst och vet inte ett dugg vad jag har köpt, fast egentligen har jag ju stenkoll på varenda kort jag har köpt haha. Sen lite hud/hårvårdsprodukter (face-scrub, face-lotion, hårvax och en deo (bör tilläggas att han köpte sin "favvo-deo" på båten idag, men men, han får väl överleva) och sen idag kunde jag inte hålla mig så det blev nya kalsonger =)
Katterna: Har inte köpt något, men de ska få en foderautomat, va slut på zooaffären sist.
Sköldpaddan: Vafan ger man till en sånn? Får ge lite extra av det han tycker om, typ majs och sallad och sånt =)

Nu ska jag lägga mig och se en film tror jag, Godnatt Folks!

Hemma igen!

Hej Hej!
Så var man hemma igen, jag har ätit jättegod mat och dansat och shoppat. Det var jättetrevligt och hela P's familj var med. Det enda man fick skämmas över var när man involverade hela familjen i att köpa 6 limpor ciggaretter (de var 6 stycken myndiga i sällskapet) till min syster, fan hon borde verkligen sluta röka, jag tror inte på henne när hon säger att hon inte kan, hur fan kan hon veta det? Har hon ens försökt?! Det borde man ju hört om isånna fall... Nu har jag köpte cigg, parfym och en jäkla massa godis till henne, hoppas att det duger, det brukar ju vara lite halv-fel på iallafall något av det man gör, får se hur det går nu.

Ja gott folk, om 3 dagar är det jul, alla julklappar utom en är köpta, kom på en liten sak till idag som behöver ordnas :P. Sen ska väl allt vara klappat och klart (ordvits haha)

Ska smurfa vidare och titta på lite hemsidor,
Hejdå folks!

Hellu folks!

Hej,
Har just avslutat min sista dag den här terminen, iallafall för mig. :) Åker cinderella imorgon till fredag, så jag kommer inte på avslutningen, bad for me NOT:P

Jag får skriva mer ikväll, ska fixa lite annat nu innan jag drar hem, bye!

Lätta sitt hjärta

Hej!
Ibland behöver man lätta sitt hjärta, ringde P nyss och gjorde det, men kände att jag inte kunde ösa för mkt skit på honom.

Nu har jag gjort det igen, gett bort någonting som jag helst av allt hade velat ge mig själv. En resa. Pappa ringde och sa att jag skulle boka, och när han är på det humöret är han som en ångvält med en tegelsten på gasen, han går inte att stoppa. Så det var bara att boka, han och mamma åker 17/1. Grattis till mej, katt/sköldpaddsvaktning. IGEN!! Jag kan ju inte säga nej, det är ju dem som betalar och sånt, fast jag ska vara med och betala lite av mammas biljett, som en julklapp. De flesta som läser som känner mej säger ofta "Din pappa är inte alls som du beskrev..." Men det är klart att han skärper sig när andra är i närheten, annars kan han börja gräla och bli sur över ingenting. Typiskt. Men det pratas om att vi som läser Steg 4 i franska i skolan ska åka till Nice, men jag vet inte, hoppas det iallafall, för jag får bara vara hemma, alla andra åker. P är borta från den 28/12 - 13/1. Sen går det fyra dagar så sticker mamma och pappa, typiskt.
Ska sluta gnälla nu och plugga fysik, en positiv grej när man är hemma, man missar inget i skolan :P

Skolan, mitt liv? :S

Hej Hej!
Sitter i skolan igen, ska väl åka in mot stan till dragon lair. Skulle ha gjort det igår, men jag insåg att jag behövde plugga istället. För en gång skull...
Jag och P ska åka in idag istället. Jag ska köpa hans julklapp där men jag ville inte åka själv, och han ska endå handla någonting åt K. Men han får vänta utanför när jag ska handla haha! :P
Sen ska vi gå och fika och sen vet jag inte. Ska inte sova hos honom iallfall, det blir eventuellt så att jag sover där från imorgon till söndag.

Imorgon ville jag åka med mamma till Fullerö. Det är en jättestor affär med presentartikar. Men så ska syrran tydligen köpa golv i Uppsala och Fullerö ligger ju i Uppsala, så jag får väl åka med dem då. Men jag vet att man syster inte tycker om när det är jag som kör, och anmärka kan hon också, blev så förbannad en gång när vi åkte och det var 50 och blev 70, efter 10 meter säger hon "Linnea det är faktiskt 70 här!" Vafan hade hon med saken att göra?? Hon har ju inte ens körkort. Herrejesus alltså! Men vi ska åka motorväg och då är det ju bara en hastighet, förutom igenom uppsala med 50 och 70, ibland önskar man att man hade sån där vägg som man kan hissa upp, sånn som finns i limousiner!

Det ryktas om att vi ska på skidresa fram ivår, sen har vi en annan idé om att dra ihop några polare och åka upp till kungsberget eller järvsö någon helg i januari-februari, det ska bli skitkul =)
image59
Då bör man kanske ha den här skylten, för jag är väl ingen expert direkt :P

Skolan (^^,)

Hej Hej!
Sitter i skolan idag, trots att man är schemafri, blir lättare att plugga här på något sätt, fast just nu bloggar jag endå.

Bytte css nyss, kände att den svarta blev för mörk. Pontus Krippe Micke och Danne (De vanligaa) sitter och spelar magic och vi ska dra till Dragon Lair sen, måste ordna Ps julklapp, så han får vänta utanför sen haha :P
Skrev klart allt crap om Johannes Kepler nyss, har redovisning imorgon och nu gäller det bara att få in texten i huvudet, bad bad.

Juste, ikväll är det Lyxfällan är tv3 kl 20.00. Det handlar som de flesta vet om 2 ekonomer som hjälper folk som har typ levt över sina tillgångar och har massa skulder och sånt. Så de hjälper dem och sånt. Och ikväll är det ANDRA GÅNGEN som det är någon från Märsta med, oh my  vad gör folk här ute? Det är kul (Nej förlåt alla männsiskor, intressant menar jag) att se hur alla människor har satt sig i kniviga situationer och sen vägrar att ge upp både det ena och det andra trots att dem inte har råd med mat liksom, skumt...


image58
Sen är ju Charlie (den högra) lite småsöt också! Eller vad tycker ni? 
Men inget slår Pontus, min ängel =)

Grattis Ludster!! =)

Hej Hej!
Har slutat skolan nu, även om P och co sitter kvar och spelar Magic. Sen ska vi upp till Valsta och köka kebab, p ska bjuda Ludster eftersom att han fyller åt idag, Grattis =)

Dagens citat kommer från Satan själv, med andra ord Krippe;
"Om man nu inte ska slå tjejer, varför är dem då så svaga?"
Han frågade det när han kallade mej för hona och jag blev lite sur, dem trodde att jag skulle slå honom, men hona, så negativt laddat är det väl endå inte?!

Men P sa också en rätt bra grej
"Har du gett min hona insidertips?!?!"
Han sa det till Micke när han fick reda på att jag hade frågat Micke vad jag skulle köpa för Magic-lek till P i julklapp. Haha så kan det gå. Nu ska vi gå och käka Kebab!
Bye Folks!

Godmorning!

Ja Godmorgon folket!
Jag lovade ju att blogga två gånger om dagen så då får jag väl hålla mig till det. Igårkväll satt jag och fixade med min programmeringsläxa, eller rättare sagt det jag trodde var läxan. Nu när några har kommit hit visar det sig att vi har lite andra sidor än jag höftade på att vi skulle läsa. Aja det får ordna sig endå :P

Imorse skulle jag väcka mig själv. Mamma ville ha "sovmorgon", så jag skulle väcka mig själv. Och det gick ju.. sådär med min disciplin, eller snarare bristen på disciplin. Men nu är jag här iallafall och det gick ju bra.
Ska läsa lite av den RÄTTA programmeringen nu. Bye folks!

Bloggtorka

Hej!
Det har varit lite bloggtorka på sista tiden, har helt enkelt inte hunnit med, ska blir skärpning nu, från och med imorrn ska det bli 2 inlägg om dagen, promise =)
I helgen var jag med mamma på Söderby golf på julbord på fredagen, på lördag-kväll kom P till mej efter en tunering i Magic, (kortspel typ). Sen sov han hos mej till söndagen, då  hängde jag med honom hem för att hans föräldrar hade ordnat glöggmingel och bjudit massa bekanta, alltif kul att träffa folk. =)

Nu ska jag skriva det sista på programmeringen och sen sova! Over and out!

Att vissa äntligen kommer till insikt...

STOCKIS! säger:

aa du hatar jumen så de stämmer nog

Linnea säger:

vadåra? Varför skulle jag ljuga?

STOCKIS! säger:

va de sa ja inte ja sa aa det stämer nog för du hatar ju mej

Linnea säger:

jaha, nej men allt erat jävla tjockprat gjorde mej trött, varför tror du att det tog slut?

STOCKIS! säger:

mm ja vet du fattar inte hur mycket ja ongrar mej och hur ja saknar dej ja tänker på dej nästan vare dag och hur ja har kunat gjort anulunda de va rätt av dej att göra slut för de är nu jag fattar hur svinig ja var mot dej så jag försänar detta

Linnea säger:

jaap så e de

STOCKIS! säger:

mm

Linnea säger:
Jag går nu hejdå!


Detta var då en konversation jag tyckte att jag skulle lägga ut, har inte redigerat något, tycker bara att det inte ska behöva ta ett och ett halvt år för vissa att komma till insikt att man kanske har gjort fel?!
Vi hade uppsatsskrining i våras, och redovisning i tvärgrupper, jag var med en tjej i klassen som hade skrivit om våld mot kvinnor (Hej Victoria, vet att du läser :P) och hon hade läst att man ska inte fråga en utsatt tjej (ja, jag räknar mej som utsatt, mest psykiskt men endå) varför hon stannar hos den som gör henne illa, utan man ska fråga hur hon orkade ta sig därifrån, och det tycker jag är jättebra sagt. Nu sitter ni säkert och tänker, det är väl bara att lämna personen ifråga, men det är inte så jäkla lätt alla gånger, har an tillåtit någon att trycka ner en så mycket, har man inte så mycket självkänsla kvar och då blir man fast. Men när jag träffade dej P så insåg jag att alla inte är svin, jag har dig att tacka för så mycket Pontus, du betyder så mycket för mig. <3


All I want for chistmas is you

Hellu!
Idag har jag bara varit i skolan känns det som. Sen när jag kom hem installerade jag Warcraft så P kan få tillbaka skivan innan han tjatar hål i huvet på mig om den. :P (Ja jag vet att man inte kan spela utan den men jag har expansion så jag kan spela endå)

Jag tänkte på en sak häromdagen, satt och tittade på tv med mamma och pappa, så blev det reklam, då hade mamma jättebråttom och skulle kolla om det var något annat vettigt att se på på någon annan kanal. Medan pappa bara tröttnade och gick därifrån och ville inte se mer alls. Medan jag hade inget emot 5 min reklam, perfekt om man vill hämta fika eller så.
Jag funderade vidare och tänkte att hur sjutton ska alla tv-kanalen ha råd att köpa in alla program om inte dem får in alla reklam-pengar?? Tv4 skulle ju inte ens ha råd med några bra programledare (även om martin timell leder det mesta) utan vara tvungna att anställa b-kändisar som väljer att ställa upp gratis bara för att det gynnar deras egen karriär. Så reklam är nog rätt bra endå, klippet nedan är min favorit-reklam, blir så glad av den =)


ska försöka plugga lite nu, bye folks!

Klippning...

Jag har kommit på att jag verkligen behöver klippa mig, allt fastnar i en stor tova á la skatbo bak i nacken om man inte borstar ur det väldigt ofta. Jag tycker om mitt hår men när det tovar sig vill man ju bara klippa av det. Morr!

Ska sätta mig och plugga nu, har massa grejs om nån upptäckar-gubbe och någon indian-kultur, aja, måste göras! Bye folks!

Lite blogg-renovering

Hej!
Som ni ser har jag gjort lite blogg-renovering, tyckte att det var alldeles för mycket text om egentligen ingenting, så det åkte i runda aktivet alltihopp. Idag känns allt bara skit, kanske därför ett års bloggande åkte i soporna, jag vet inte. Det enda positiva var väl mitt utvecklingssamtal, fick mvg i matte b, yippie yay!
Nej, blogg är tråk, allt är tråk, mors!

RSS 2.0