Veckan som gick:

Hej!
Har inte hunnit blogga på ett tag, ska göra en liten update nu...

Torsdag: Hade massa skit i skolan, prov i Databas, skulle redovisa spelet (får ändå göra om det imorrn) och sen kursprov i Kemi. Det mesta gick bra, dock har jag ingen aning om hur det gick i Kemin... Svårt de där...

Fredag: Inga lektioner så det var chill. Var hos Emelie på kvällen och det var trevligt. Vi drack, spelade ölspelet och snackade och så. Alla drog utom jag och Pontus, för våran buss inte gick på en gång, när vi ska gå så får jag se att Fanny hade tagit min OCH sin högersko (vi har likadana, fat jag har 38, hon har 37) så jag fick gå hem i henne och min vänstersko, lol på det.

Lördag: Gårdsstädning, körde hem alla jord och alla blommor med släpkärra, (Memo till mig själv: KÖR ALDRIG MED KÄRRA IGEN!!) Sen tog jag det mest lugnt på eftermiddagen och sen på kvällen sprang jag steninge runt, kändes bra

Söndag: Vaknade, tog hand om djuren och sen åkte jag hem till Fanny och vi bytte tillbaka skorna, sen till Pontus och sola en stund, sen åkte vi till donken vid 3 för frukost/lunch. Sen handlade jag och lagade middag till mamma för att det var morsdag, hon fick även två Ittala ljusstakar som jag hade köpt. Sen gick jag ut och sprang igen, denna gången lite längre än igår, sprang till steningehöjden, sen till slottet och sen hem, var riktigt skönt, trodde aldrig att jag skulle orka så långt, trodde att jag skulle ge upp, men det gick :D

Ska bläddra igenom Fysikboken nu och sen sova, gn folket!

RIP Hope

Min fina lilla Hope dog igår, hittade henne när hon låg på rygg i buren, när pappa skulle komma och ta hand om henne (Jag vågade inte) sprattlade hon till och började krypa runt, men hon mådde verkligen inte bra, så vi körde henne till veterinären där hon fick somna in...

Hon blev ca 1 år och tre månader...

SingStar-kväll!

Hej!
Var på Singstar-kväll hos Emelie igår. Vi sjöng och drack och spelade spel. Blev lite mkt dricka för vissa av oss dock, Pontus blandade ihop padda och sköldpadda när han skulle anta utmaningen att vara padda i 30 sek. Jag minns ingenting av hur vi tog oss hem. Minns när vi gick av första bussen, och gick till nästa busshållsplats. Sen minns jag när vi gick av nattbussen i Rosers, men jag hade ju älsklingen med mig, så jag klarade mej =)

Idag har vi inte gjort så mycket, vaknade rätt sent och orkade inte laga mat, så vi lånade pontus mammas bil och åkte till Campino i Märsta och köpte sallad, det var grov bilmisshandel jag ägnade mig åt, den var svår att köra, men vi tog oss både dit och hem :)
Drog hem sen och har nu utväxten, men blev inte helt nöjd, så jag funderar på att köpa mer imorgon och göra om det :)

Ska nog lägga mig och läsa nu, bye peeeps!

Grattis Jum! <3

Grattis på SystemBolags-dagen älsk!!
Du är bäst!! <3

Bild från 250-dagars!


Fick livet tillbaka idag..

Hej!
Fick tillbaka livet idag kändes det som. Har pluggat till det där jävla fysik-provet som en galning de senaste dagarna, så där har jag inte bloggat.
Vad har hänt då, Pontus var i Boden på "intro-lumpen" i helgen, så jag passade på att umgås med min syster och vi åkte och shoppade. Hon var den som shoppade mest, eftersom vi var på IKEA, och mitt rum är redan fullt, så det var hon som handlade. Fick sitta som en lite räka och köra hem sen, såg absolut ingenting åt höger, eftersom hennes bokhylla som var typ 100 meter lång stack ända fram till vindrutan, lovely, men vi kom hem och ingenting gick sönder...

Tänkte först dra med folk och dra ut ikväll, men sen kom jag på att det är skönare att vara hemma, känner mig lite ur form, inte skoj att hålla på å dansa och dricka då liksom^^
Ska försöka skriva fördjupningsarbetet i Religion imorgon, så jag slipper tänka på det i helgen när jag ska vara i Rosers. På fredag ska vi shoppa jag och Gullis, och sen ska jag sova hos honom och mysa. :) Får ju passa på nu, för snart sitter han och pruttar i ett tält uppe i Boden, då är det svårt att mysa, så man får passa på :)

Städade i en mapp med gamla bilder från förra mobilen, kolla va små vi var! Bilden tagen på data-lektion...


Jossan var inte heller så stor på den tiden ;) (instängd med datorer)


Min plutt, mitt allt, du är saknad! <3


Nu ska jag surfa vidare! Bye peeps!

Träääningsvärk...

Hej!
Ont as hell idag, igår var jag först och delade ut lappar i området, tillhör man de som ordnar, får man visst gå ut med lapparna också, suck. Sen sprang jag ett tag, riktigt skönt, iallafall efteråt ;).
Blev inspirerad och tänkte nästan ge mig ut en gång till igårkväll, men Pontus stoppade mig, den jäklen!!

Var ute imorse istället, känns som om man riktigt har kommit igång med träningen nu..

Måste plugga sen, pluggade som ett as igårkväll också, Fysik B är inte roligt, men kursprovet är på tisdag, och där måste jag få Ett bra G för att få G i slutbetyg, jäkla gubbe!!

Bloggar mer ikväll, nu är det plugga som gäller!

Torsdag!

Hej!
Ganska vanlig torsdag, först skola, sen hem och göra ingenting, och sen iväg på utbildning för EU-valet. Ska vara någon slags rösträknare, får se hur det går. Verkar ju inte så jobbigt, men det var ett jävla krånglande när man skulle lägga röster i olika påsar och blabla, men det visar sig nog där hur jag ska göra :)

Min helg kommer inte alls att vara rolig. Först så är Pontus borta, och sen är det kursprov i Fysik B som gäller nästa vecka, så det blir att plugga arslet av sig, om jag ska ha någon chans, hatar den där jävla kursen, förstår verkligen inte vad jag ska ha fysik, kaströrelser och induktion till, helt meningslöst.
Ska iallafall försöka komma iväg någon dag och ordna en födelsedagspresent, känner att det är BigNeed of that, kanske gör det på söndagen som ett avbrott i alla jävlar formler...

Saknar sommaren och skärgården, men snart är vi där igen!

Måste fortsätta krigandet på Riv innan jag lägger mig, g'night people!

Goddamnit peeps!

Hej!
Fyfan vilken dag! Efter att ha backat in i garage-stolpen och sen stressat som fan för att köra mamma kom jag äntligen till skolan. Där trasslade allt och jag har kommit på att jag hatar Lokala Nätverk, helt värdelöst.

Kemin var ännu värdelösare, och sen drog jag iväg på Jobbintervju. Tyckte nog att det gick rätt okej, fast jag har ingen aning, kände verkligen inte om de gav mig någon signal att jag var askass, eller om jag kickade as.
Jag har föreställt mig en tjej som höll i intervjun, eftersom det stod Susanne i mejlet, men det var tre unga killar, hjälp, jag som hade föreställt mig att snacka omkull en ovetande tant om elektronik, fick jag istället ställa om mig totalt på typ en mirkosekund.
De enda som de va "osäkra" på som de sa, var att jag hade planer på att plugga, men jag räddade upp situationen med att så jävla viktigt var det inte att plugga direkt, får se vart det leder, skulle få besked i nästa vecka någon gång, håller er uppdaterade...

Ha de bra peeps!

Kryssning med klassen!

Hej!
För ganska exakt ett dygn sen kom vi hem från vår kryssning med klassen, det var en intresant upplevelse.
Det började med att det blev fel på hyttkorten, men det löste sig ganska snabbt. Jag hade bara skrivit in folk random på listan över gruppen, eftersom snubben i telefon jag bokade av sa att det var lugnt att göra så, men icke! Så vissa fick hyttnycklar med andra namn än sina egna, men de flesta verkarde nöjda endå.

Vi började dricka och vissa trashade lite hytter, men så falrigt var det inte. Vi sprang runt och "hälsade på" i allas hytter, efter en sväng i TaxFreen såklart =)
Efter något besök i nån bar och sen lite mer korridorspring så börjar kvällen blir suddig. Vi drack/sprang runt och larvade oss till typ kl 04, då tyckte vi det räckte och gick och la oss. Fick med oss Adde i hytten, eftersom att någon snäll person hade hällt tvål/glassplitter/öl etc etc i hans hytt, smidigt.

Dagen efter var de flesta tröttna men endå vakna. Vi käkade frukost och sen låg vi mest och tog det lugnt. Pluggade lite på religionen på eftermiddagen innan vi kom i land. Allt som allt en jävligt skoj resa iallafall! Allah Akbar folket!!

Ludde köpte öl...


Pojkar i korridoren



Klädombyte hos WahWah-club


Pontus checkar utrustningen...


Mina tidningar gjorde succé, både Veckorevyn och Slitz som jag hade med mig.



Ungefär efter det så gick vi ur hytten och kameran glömdes bort, men det finns bilder på FB :)
Ha de bra folk!

Mösspåtagning!

Hej!
Igår var det mösspåtagning, det var trevligt. Vi började halv 1 med att dricka öl/cider på gräsplanen utanför skolan, sen höll rektorn tal som ingen lyssnade på, sen var det någon lärare som ville ha oss att sjunga studentsången, alla kunde första raden "Sjung om studentens lyckaliga dar..." Sen blev det tyst innan alla började skrika "För vi ska ta studenten" och "Student 09, tjalalalala" Mycket trevligt. Sen började vandringen, vi gick ner och ut i vgen vis statoil, sen ut i rondellen och stod där och skrek lite.
Fick sedan skjuts av Alex en bit, eftersom att alla andra hade dragit iväg.  Men jag tror inte att han var riktigt nykter han heller. Vid ett tillfälle sa han "Asså om man trycker här (på gasen) så rullar bilen iväg", men jag kom iallafall ur bilen utan fysiska skador. Vi drog till corner och drack öl, sen hem och däcka/duscha/äta, för att sedan dra iväg till Emelie och se på hockey där Sverige loosade med 3-1. Så nu blire att slåss om bronset mot USA(?).

Vi förade och glodde på den totalt värdelösa hockey-matchen, när plötsligt en granne ringde på. Han kunde inte höra sin tv för vår musik, sen hade han orolig mage, och nån annan grannes barn kunde inte sova, PUSSYS!!!

Drog till Kc där ingen trodde att jag skulle komma in, men det gjorde jag, screw you!! Vi dansade och snackade med folk men drog hem ganska tidigt, tog sista tåget hem och sov.

Idag hade jag sån jävla skoskav av skorna jag hade igår (och hade inga andra med mig heller) så det blev att gå barfota först från Pontus till Rosersbergs station (typ 1 km) Sen barfota till bussen i märsta, sen barfota från Valsta Centrum och hem. Men hellre lite skitiga fötter än att känna den enorma smärtan som kom ifrån blåsorna jag har.

Nu ska jag plåstra om mina fötter och gå och lägga mig i väntan på Rivality-attacken!
G'night peeps!

Det enda jag saknar från jobbet förutom vissa kollegor så är det kaffeautomaten, så otroligt gott :)

Ankedot..

Idag är ingen bra dag, var på Beckers och glodde på färgtillverkning, ytterst ointressant. Mådde illa av lukten och höll på att däcka, fick gå ut och sätta mig på en gräsplätt och lägga en pizza. Mår fortfarande lite illa, men det blir bättre...
Rivality ligger nere, abstinensbesvär ftw :P
Har fått ganska bra ordning på spelet, dels för att jag har ansträngt mig, och dels för att Lukas hjälpte mig lite nyss, tackar!


I know i'm at a sinking ship,
I have the chans to jump of,
but the big ocean shares me more,
than stay and sink with the ship...



Abstinens...

Hej!
idag är det tisdag, suck. På torsdag ska spelet i ProC vara klart, suck igen. Jag har koll på det, men det känns ändå lite halvsegt att det bara är två dagar kvar på att finslipa det, illa...
Ska försöka bli så klar som möjligt ikväll, så kanske jag har lite tid imorgon till att göra annat på, good.

Rivality (Spelet som vi spelar) ligger nere från idag till på torsdag, buhu, kommer sakna det :(. Det blir ju iallafall en liten del av ens liv när man spelar, man räknar timmar/minuter/sekunder tills något ska hända, lite skumt hur otroligt beroende av siffror man blir..

Ska programmera lite spel nu, så jag iallafall får ihop något, vore ju tråkigt att inte ha ngt att visa upp :P

Hellu!

Orkade inte blogga igår, hade varken tid eller något speciellt att skriva om.

Satt och höll på med den satans programmeringen hur länge som helst kändes det som, men till slut nådde jag mitt mål för kvällen, att jag skulle ha en halvt fungerade "plupp". Låter lite konstigt kanske, men ni får se när det är klart. Målet var bara att den skulle vara "halvt klar", eftersom jag behövde veta hur man skrev en viss kodsträng, och till det behövde jag kod jag hade i bärbara datorn, och jag kodade på hemdatorn då.. Har bestämt mig för att ha all programmering på mitt USB-minne, då kan det fan inte gå fel (Eller jo, jag är ju inblandad, allt kan gå fel...)

Sitter på religionen och dör nu, tittar på någon film om Muslimska kvinnor, ytterst intressant^^




Hellu world!

Hej!
Idag har varit ytterst ointressant. Har mått dåligt, ont i kroppen och seg i huvudet, lovely, hatar att vara sjuk.
Var en snabbis med mamma till plantagen bara, kände att jag behövde sätta mig efter typ två minuter, lagom jobbigt.

Eftersom någon har olovandes lånat min laddarsladd till bärbara skol-datorn, så har jag fått föra över all programmering till min stationära. Det gick väl bra, nästan skönare att programmera på den, men satan vilket jobb det är innan det vill fungera. Har suttit och tankat drivrutiner och en skaplig ordbehandlare, så att man kan jobba som en normal människa, men miljövariablerna vill inte, nådigt störande ska ni veta. Vill ju att allt ska fungera liksom, så att jag iallafall har en liten chans att få mitt spel att bli normalt till Torsdag, när det är redovisning, men men, vi får väl se hur det blir med det.

Min Percy-plutt på rymmen :P

Programmering och ont i halsen..

Hej!
hade som jag tidigare skrev programmeringsdag/kväll med pojkarna igår. Anledning till att vi hade det är för att våra spel i Programmering C ska vara klart på Torsdag, så vi träffades och hjälptes åt lite, eller jag var nog en av dem som fick mest hjälp, Tack pojkar!

Vi käkade på Laggen (best place ever) och Jens, Lukas och Nibbe badade i Pontus pool. Jag satt på träningscykeln och såg produktiv ut, medan Pontus och Krippe tittade på. Sen programmerade vi lite till innan alla tröttnade och drog hem, vid typ kl 23.
Jag var kvar en stund extra innan jag också drog.

Pontus hade ju ont i halsen igår, eller han har haft det i några dagar men det blev värre efter att vi firade valborg i tält. Igår smittade han mig, ganska logiskt att när den ena i förhållandet blir sjuk så blir den andra också det, eftersom man är så nära varandra, Man kan ju inte låta bli alla gånger heller *fniss*
Jag har druckit the med pressad vitlök och riven ingefära idag, hoppas det blir bättre snart, hatar att vara sjuk!!!

Ha de bra peeps, skriver mer ikväll!

Högskoleprovet...

Hej!
Fick mitt prov-resultat från högskoleprovet i Torsdags, jippie eller ngt...
Jag tyckte att det gick så otroligt dåligt för mig, kände mig heeelt värdelös, och insåg att provet inte alls kommer hjälpa mig att lättare komma in på högskolan....

Men när jag fick hem det så hade jag ett snitt på 1,1 lite mer än hälften rätt alltså, fyfan va bra det kändes, trodde att jag skulle få 0,3  eller något....
Så nu kanske jag har en chans iallafall

Idag ska vi (Jag, Pontus, Lukas, Jens, Nibbe och Krippe) programmera på våra spel hemma hos Pontus, bloggar efter det om jag överlever...




Valborg i Pilsbo.

Hej!
Då har man firat valborg då... Vi drog till Pilsbo som Lukas hade tjatat om. Vi skulle tälta, dricka, kanske ordna en brasa och bara umgås med de andra 150 anmälda personerna (Facebook is the shit). Dock var det bara vi där, och JA, vi är säkra på att vi var på rätt ställe...
Det var jag, Pontus, Fanny, Emelie, Lukas, Jens, Nibbe och Wille, några bara, men vi hade trevligt endå.

Vi slog upp våra tält och ordnade en brasa i eldstaden som fanns och började grilla korv. Vi drack öl/cider och lite blandat till och sen kom vi på att vi borde sjunga kampsånger vid lägerelden, men ingen kunde några så vi klämde i med "Åh vad det är skönt att va naken", "Du käre lille snickerboa" och "Stockholm i mitt hjärta". Jag var allsångsledare ett tag och det märks idag, är hes som en gammal kråka.

Det dracks mer och det märktes att vissa blev lite för fulla, men det gjorde inget. Vi snackade (läs: skrek i munnen på varandra) och kom till slut fram till att vi hade jävligt skoj ändå, även om blev totallurade och var ensamma ute i no-where...

När vissa hade vänt ut och in på maginnehållet pga för mycket att dricka skulle vi sova. Jag och pontus fick mitt tält för oss själva, skönt det. Fanny och Lukas fick ta hand om blek-sparrisen Wille och almost-däckade-Jens fick vara värd för Emelie och Nibbe i sitt tält. Alla nöjda och glada. De flesta trodde att Pontus och mitt tält skulle h flyttat sig under natten, eftersom vi var de enda som var ensamna i vårt tält, men vår stabila konstruktion stod pall för våra natt-aktiviteter (som mest bestod i att sova och frysa fötterna av oss)

Sen dagen efter vi var alla trötta, utom Jens som ville dö, dock visste han inte hur han ville dö, så vi kunde inte göra så mycket åt saken.
Lukas pappa skjutsade oss till bussen, som vi tog till Sigtuna och käkade pizza/hambugare/kebab, innan folk skildes åt och åkte var och en hem till sig, fast de flesta skulle endå till märsta station så jag fick sällskap en bit iallafall :)

Kort och gott en skitrolig kväll/natt, även om vi var några, vi hade skitmysigt iallafall :)

Tält-fix i väntan på Fanny och Lukas som kom lite efter oss andra...


Mr bakfull till tusen :P Stackarn mådde inte alls bra...



Pontus solar med kläderna på i väntan på bussen/skjutsen till bussen :)


Resten av alla bilder har Emelie lagt ut på Facebook, hon var bättre på att använda kameran, så enjoy!



RSS 2.0