Igår..

...Träffade jag min bror för första gången på flera år.
Han var iallafall jättetrevlig och sprang runt och lekte med sina katter, hans små älsklingar.

Min syster som var med har en viss tendens att alltid tala om vad hon tycker och tänker, vilket är bra, på gott och ont. Hon tycker till exempel inte om utländska personer, vet inte varför, men då kan man ju fråga sig vad hon har i valsta att göra?!
Så sitter hon som vanligt och predikar om allt mellan himmel och jord, bland annat att alla "invandrare" är så bortskämda och blablabla. När hon sitter hemma och bråkar med mig och mamma brukar vi bara sitta tysta, jag orkar inte argumentera fram och tillbaka med henne, eftersom jag tycker att hennes åsikter är helt rubbade. Det finns minst lika många svenskar, om inte fler, som lever på soc och beter sig som svin.
Men brorsan sa emot, bråkade tillbaka och satte henne på plats. Alltså det var som att hälla vatten över en katt, ungefär så såg hon ut. Det märktes att hon inte är van att folk sätter dit henne. Och jag som är en liten fegis tänkte att hon har jag min chans, så jag satt och höll med brorsan, haha hennes min var obetalbar, men jag tycker att det är ett jävla sätt av henne att vara så inihelvete rasistisk (kan man säga så?)
Det är säkert svårt att ta ifrån henne ett beteende och en chargång hon har haft länge, jag tycker iallafall inte om det.... Hon får hålla på bäst fan hon vill... Jag orkar helt enkelt inte engagera mig i och göra om henne.

Träffa brur...

Hej!
Måste bara få berätta, att jag ska träffa min storebror för första gången på 3 ½ år på måndag. Han fyller år och äldsta syrran ska dit och hon undrade om jag ville henka, självklart ville jag det. Träffa folk bangar man ju inte på liksom. Men vafan säger man till brorsan man har träffat ~10 ggr i hela sitt 17-åriga liv, kanske låter skumt att man inte träffas så ofta men det har helt enkelt inte blivit så, vet inte riktigt varför. Kul iallafall att syrran tog initiativ att ta med mig.

Måste sova snart, ska upp tidigt och vara med på ngn jävla städdag i området, men men.. det ska väl vara bra för ngt det med, godnatt folket!

Klippning och Bowling

Hej!
Klippte pappa och Jimmy igår. Fan va pappa gnällde, jag var för hårthänt och höll trimmern fel och blablabla. Jimmy var lättare att klippa, han gnällde inte så mycket och hade desutom kortare hår, fast nu är det jättekort, 2 mm. Bu... Men men, det är bara hår, det växer ut.


Sen var vi och bowlade med Jimmys kompisar och några utbytesstudenter. Jag skulle inte spela så mycket, hoppa in lite då och då för Jimmy, men det slutade med att jag spelade för Jimmy, Mange Och en av utbytsstudenterna. Men det gjorde inget. Fick i mig en och en halv starköl, det räckte för att jag skulle känna av det. Sen drog vi hemåt, efter att ha suttit i Jimmys bil och snackat skit ett tag. Bra kväll, trots att jag lyckades bryta mitt "vita-helg"-löfte.

Trött

Jag har gått med min syster och mamma i affärer i två timmar
Jag har gjort matlåda åt min "sambo"
Jag har skrivit all satans fucking biologi
Jag har ringt och grattat pappa på namnsdagen och hört honom klaga över precis ALLTING i en halvtimma.
Nu har jag klagat färdigt, Over 'n out

Buhuhu!!! =(

Ska vi ta kollektivt självmord nu eller ska vi vänta tills katastrofen är ett faktum??

image73


Festen i fredags...


Hej!
Bilder från festen i fredags finns på http://nealilleplutt.bilddagboken.se
Håll till godo =)



image72
Den här bilden sammanfattar ganska bra, vattenpipa och massa mys =)

Vem är han den där J?

Hej!
Många undrar vem denna J är, tänkte att man får väl ta och tala om det då. Vi träffades på en fest för några veckor sen, men vi hade träffats lite förut, men då hade man ju vart en i gänget och vi hade inte snackat så värst mycket. Nu var vi inte så många men när det blev platsbrist så hamnade jag i Jimmys knä och efter lite mer alkohol så vi strulade lite, sen hamnade vi i hans volvo i garaget, men då stövlar Emil in och stör så det blev blä av allting. Sen drog fler och fler hem, och till slut var det bara Jag Jimmy och Emil kvar, Emil var ganska logiskt, det var hos honom vi var. Sen skulle vi sova, och jag och Jimmy fick gästsängen, höll i mig en stark äckelgrogg innan för att våga sova med honom, och ja, tre timmars sömn och ja, resten kan ni lista ut själva :). Sen den dagen har vi hängt ihop. Har kommit honom väldigt nära och hos honom känner jag mig trygg. Du betyder väldigt mycket för mig Jimmy <3

Slänger in en bild också, jag tror den är tagen i somras på någon fest, håll till godo =)

image71

Kväll...

Hej!
Tänker inte skriva i detalj om igårkväll, det blir för långt, och sen kanske vissa partier saknas också, vem vet ^^.
Anyhow.. Det började med att vi knallade ner till Arlandagymnasiet för att möta upp Dan, Kamal och Nicke. Väl där skulle jag visas upp för Jimmys kompisar, vi snackade inte så mycket men de verkade jättetrevliga =)

Sen åkte vi bil runt lite Random för att vi väntade på att Emil's flickvän(?) skulle komma. Till slut hamnade vi på steningeparkeringen och satt där och jag fick även köra lite Mercedes, fan va kul det var, men stor som ett hus var bilfan. Sen åkte vi till Emil och hämtade honom och Milla och sen åkte vi alla 7 i bilen, tur att den hade stort bagageutrymme. Sen krökades det hejvilt, iallafall för mig, i vanliga fall brukar jag sluta dricka när det börjar svaja, men igår var jag ju tvungen att testa hur det blev om jag fortsatte, så jag blev ganska kanon...
Stoppade fingrarna i halsen innan vi gick hem, dock inte tillräckligt mycket eftersom jag mådde ganska dåligt imorse. Men nu mår jag bra igen =)

Var ute och övningskörde i Jimmys Volvo, jag som är van vid mammas skoda som är betydligt mindre, så det var ganska svårt att köra, motorhuven var enorm, bakluckan  hur lång som helst och kopplingen var väl inte den bästa, men man ska prova allt ju, så någonstans måste man ju börja. :)

Just nu är J nere och ser film och chillar med några polare, så jag passar på att stöka upp lite i mitt, f-låt vårt rum =)

Jonas Gardell!

Hej!
Kommer med en mer utförlig beskrivning av kvällen senare, just nu sitter jag och mår lite halvdåligt...
Kan sammafatta sådär

Träffade Jimmys kompis Hannah med pojkvän, trevligt =)
Åkte bil runt,
Sen hem till Dan
Vattenpipa och för mycket sprit
Spydde för lite
Gick hem.

Slänger in ett Youtubeklipp, längesen man gjorde det, men det är det här jag underhåller mig med nu när J sover, håll till godo, den här mannen e grym!


Fylle-inlägg

Hej!
jag ska sammanfatta allt...
  • Jag är full
  • Jag är hos Danne
  • jag har kul
  • fanva snurrigt, ja g kommer nog redera det fär..
  • Vi är Linnea, Ji mmy min älskling,Milla Emil, Danne kamal, och nicke,
  • Snurrstolar  'är överskattade, fan va kul jag har

Imorrn får jag skämmas.

Det blev mycket...

...ljusare när jag slängde ut min stora matta som tog upp 95 % av golvytan som det inte stod några möbler på. Konstigt att man inte tänkt på det förut.. men men...

Har inte hunnit blogga så mycket, massa skola och annat som har kommit före. J tillexempel =), igår kom han till mig utan att jag visste det, eller jag fick ju reda på det när han ringde och sa att jag skulle gå ner till vändplanen, sen slutade det med att han sov kvar hos mig. :)

Kom på att det var längesen man slängde in en dagens.. så varför inte?
Dagens:
Dagens humör: Trött men glad =)
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Borde göra historian
Dagens frisyr: Utsläpp, hängande tråk
Dagens klädsel: Ljusa jeans, blå t-shirt och grön munktröja

Dagens planer: Plugga, hoppas på at J kommer, sova tidigt.
Dagens materiella vill ha: Loftsäng? Slog mig nu att det blir en jäkla massa mer plats då :P
Dagens längtan: Sommarlov!
Dagens fundering: Att orka fortsätta städa, eller inte...
Dagens beroende: Coca cola.
Dagens tråkigaste: Vissa irritationsmoment i klassen.
Dagens tidning: Cosmopolitan.

Nu ska jag plugga historia, (hur många gånger har jag nämnt det i det här inlägget?)
Bye folket!


Folk lär sig...

Hej!
Folket har börjat förstå att jag och Jimmy är ungefär samma person, eller att vi hänger ihop typ 24/7. Så får man inte tag på den ena ringer man den andra osv.

image70

Idag är det första kvällen sen vi träffades som jag är själv, eftersom hans, jag menar våran  bil har gått sönder så hans ska lämna in den imorgon. Så vi har fått låna mammas bil. Fast det är bara tillfälligt, bilen skulle fixas i veckan så det är jättebra. :)

Igår..

...vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Jag vet att vi var hos Mattias och spelade något, sen gick vi till coop, och sen till Dan. Men jag kan inte tala om i detalj vad vi gjorde, för det var lite för mycket alkohol med i bilden. Jag drack champagne och sen massa groggar/drinkar (What the differens?) så jag satt visst på golvet och fnissade ett tag, men sen när vi gick till Dan (4 km?) så nyktrade jag visst till lite, för jag minns mer från vad alla sa och sånt när vi var hos Dan. Sen gick vi hem till Nicke och sov. När vi kom till Nicke gjorde mitt knä skitont, jag hade liksom gått för långt tror jag, först från mig till TIngvalla Pizzeria (3 km), sen till Mattias via Willys (3 km), Från Mattias till Dan via coop (4km) och till sist från Dan till nicke (3km), sammanlagt 13km!!! Det är ganska mycket för mitt knä, har endå bara varit kryckfri i ca en vecka, så det kändes.

Just nu är vi hemma hos J, ska vara här till måndag, eftersom min moster är hemma så vi får inte ha mitt rum ifred, så då kan vi lika gärna vara hos J, där båda får plats =)
Nu ska jag fortsätta mysa med J, min underbaraste :)

Hemma hos J

Hej!
Sitter hemma hos J nu, han stack för snart en timma sen och jag kan naturligtvis inte sova, kommer vara jättetrött senare idag men men... life is a bitch. :P

Det gick bra igår på UF, fast jag var skittrött och kunde inte ta in så mycket av vad som alla pratade om men förslagen som kom fram verkade vettiga :)

Träffade även en tjej från franskaklassen, vi ska tydligen ha PROV!! på tisdag, asså det är helt insane (stavning?) vi har ju knappt gjort någonting. Det är bara för att vi har lärarkandidat och hon e hopplös.
 
Ska till naturhistoriska idag med massa människor från klassen, ska se ngt om evolution, ska se hur intressant det blir på en skala. Aja ha de bra världen!

Tillfällig flytt

Hej!
Måste bara tala om att jag kom med i UF :D:D, Fick 20 röster, vet att jag fick typ 12-15 stycken i klassen iallafall, tack folket!!

Första mötet idag, så jag har lite att göra, eller snarare lite tidsbrist, först skolan till 13 typ, sen hem, städa, hälsa på moster som har kommit hit, packa massa kläder och dra till mötet, från mötet och till väsby där jag ska bo för att moster är här, visst får jag bo hemma, men då får inte J plats så vi är hos honom istället..
Även skolväskan till måndag måste packas, blää. Orka göra allt på en gång, men förhoppningsvis får jag skjuts till väsby så de e lugnt =)

Nu har jag klagat färdigt för idag.


Burktelefon WTF??

Sitter fortfarande på spelföreningen, diskuterar mina föräldrar när krippe slänger ur sig det här citatet
"Dina föräldrar är så gamla så de ringer med burktelefon istället för mobil"

image69

Något jag har hemma..?

Spelförening...

Hej!
Sitter på spelföreningen nu, har precis blivit slagen av Satan i magic så nu sitter man här och försöker slå ihjäl lite tid innan de andra är klara så jag kan fortsätta bli utklassad i turneringen vi håller på med. -.-

Jag har kommit på en sak, fan va tråkigt det är att städa, eller det är ju kul att se resultatet men inte kul när man står där med dammsugaren. Speciellt inte när man städar åt två. Men men, jag städade idag så städar J nästa gång. :)

Oseriöst seriöst?!

Hej folks!
Ännu en skoldag förbi, svenskaläraren var sjuk så vi slutade typ vid 1, åkte hem och gjorde nada efter att jag hade handlat och nu har jag skrivit min franska-artikel som ska in imorgon, asså seriöst, hur kan hon begära att vi ska skriva en HEL ARTIKEL?!?! Det är bara för att vi lärarkandidat nu och då är lektionerna superseriösa, skit också.

Nu måste jag hjälpa pappa, alternativt få i mig lite middag sen.
Bye!


Helgen som gick..

Hej!
Då var nästa ännu en helg förbipasserad, ifredags var vi hos Emil i några timmar och tittade på film, fast jag somnade ju vid introt och vaknade i eftertexterna, men det gjorde inget för jag hade sett filmen tidigare.

Igår var vi i Västerås och "festade" eller det var mest Emil och Danne som festade, jag drack inte så mycket, höll hellre Jimmy sällskap som var chafför (chafför = nykter).  Vi snurrade runt hela fcking västerås för att leta efter en mack så vi kunde handla cigg åt dem som skulle ha. Men vi hittade en som låg typ på andra sidan stan, allting annat stängde kl 22, surt.
Själva festen hölls i en elev-lägenhet till gymnasiet som var där. Träffade lite roligt folk men de flesta ville inte riktigt socialisera med oss för vi var utomstående, alla verkade känna varnadra utom vi.
Vi lämnade även Emil kvar, han var "lite" på lyset och vi frågade flera gånger om han skulle med oss men han skulle promt vara kvar, ringde honom idag och han lät glad, så det hade väl gått bra då iallafall.
Måste bara, Citat från Danne/Jimmy på hemvägen
Danne:
Men herregud Emil har ju inga kondomer!!! Hur fan ska det här sluta?
Jimmy: (Bitter över att allt stänger så tidigt); Hennes jävla äggfabrik stänger väl klockan 22 som allting annat i den här jävla stan?!?!
Jag vet inte vad som var så roligt med det, inte så kul nu, men höll i er några öl, alternativt lite vin, beroende på vad man tål, så blir det fett mycket roligare...

Idag har jag, mamma och pappa åkt till Södertälje till min farmor och farfars grav och fixat lite, jag körde trots att jag inte var 100 %, men det gick bra endå. Fast mamma (som jag övningskör med och ska lära mig) sov mellan Stan och Rotebro på hemvägen, pappa hade sovit hela vägen ungefär, men det gick det med. Är hemma nu och jag lever.
Har även fått köra Jimmy's bil, körde den till mammas garage, måste ju säga att jag är tacksam för att mamma har en liten bil, Jimmys var skitstor, gick knappt in i vårt lilla garage, det var typ 20 cm fram till väggen och 5 cm bakom bilen fram till grinden, men men, ska man va karl och åka volvo så...
Ska plugga lite skit nu medan J åker BMX med Nicke, ha de bra världen!

Tesing Testing...

Nej men titta det fungerade!

Utmanad!

1 - Hur länge har du bloggat?
Ungefär i 3 år, fast i början var det  väldigt sällan.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Visste inte så mycket, någon form av "Internet-dagbok".

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? 
Måste ha varit UngMamma15 , den enda man kände till i början, iallafall när jag fixade den här

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Fan va tråkig man var...

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
olika, men kanske 10 st

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? 
90 % är dagboksbloggar 10 % ämnes...


7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. 
Satan

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Jossan (Kommer inte på någon, men vi tycker om datorer, djur och sånt )

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? 

De flesta tycker väl att det är kul. Kanske inte kul när en viss persons syskon hittade, men jag skriver vad jag vill, right?

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? 
Det vet jag inte :P säkert lite mera rakt fram med allt i bloggen

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? 
Censurerar folks namn om jag inte vet om de vill vara med och skriver inte heller om vissa saker i detalj.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. 
Jag bloggar aldrig om mode, och skriver vääääldigt sällan något om mitt sexliv.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? 
Ganska mycket, blir glad när läsar-antalet går upp och ännu mer när man får kommentarer

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Nja inte helt..

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej. Men jag har kommit folk jag känner IRL närmare för att jag har läst deras bloggar

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? 
Nej, men skadligt för vissa att läsa :P

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta? 
Kanske någon liten grej men det är ingenting att bry sig om :P

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar
Njae, kanske när tidigare nämnd bror hittade bloggen, men jag får väl skriva vad jag vill, fortfarande!

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Nej.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då? 
Ja det gör jag säkert, jag kanske skriver lite mer djupare saker istället för "jag har gjort si och så"-inlägg

21 - Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra? 
Ja det tror jag.

22 - Avslutningsvis : Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Det har betytt en del, man kan skriva av sig och så.

23 - Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig? 
Förändrat min syn på vissa människor.

24 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Tanzila, Tessan, Denise, Jossan och AnyOne

Hej Hej!

Ja, ännu en schemafri dag och det historia som skall göras, Ryssland i 1900-talets början, kan det bli mer intressant?! Ne trodde inte det..'




En släkting till pappa dog för ngn vecka sen, lycka till att få in alla dem här i en och samma kyrka.... 152 stycken, snacka om tjocka släkten...


Vaknade som vanligt 05.40, för då går J upp, men sen hade jag svårt att somna så jag glodde lite på tv och det var någon debatt om "Intelligent design", lagom intressant :P
Sov sen till 10 iallafall=)

Vi var i Uppsala igår, vi åkte dit för att käka med Emil, Nicke, Dan, Mattias, Peter, Kamal och Braf, men Kamal och Braf drog sen, men vi var ju 7 stycken endå så det var trevligt. Vi käkade på ett ställe som heter Jalla och typ alla åt Kebabtallrik. J bjöd mig med lunchkupongerna han hade fått av skolan till lunchen på APU'n. Tack Söt <3

EDIT:
Jag går nästan helt utan kryckor nu, har bara med mig dem när jag ska gå långt, läkaren tycker att jag ska gå så mycket som möjligt på knät, bara ta till kryckorna när det blir för jobbigt.


I'm walking on sunshine!!

Hej hej!
SItter i skolan och skriver, känner mig så jävla glad. Hörde just Micke spela "I'm walking on sunshine" på sin dator och det är precis så jag känner mig. Har inte varit såhär glad på länge och mycket beror på J. Han är så söt. Igår när vi hade skjutsat hem Krippe, (Jossan dök aldrig upp) så åkte vi till Donken i Stora väsby (Den ut efter E4an) och käkade, då kom J på att han hade sin mammas bilnycklar så det var bara att åka till märsta och vända och tillbaka till väsby. Sen tankade vi och sen åkte vi hem.
Springer runt och nunnar på "Heavy Metal Guy"-låten, den påminner om honom...
Nej nu måste jag passa på att plugga lite...

Bye folket!!

PS. Det är slut mellan mig och pontus sedan nästan 2 månader och det var mest han som gjorde slut så jag behöver inte känna hard feelings för att jag har träffat en ny, så de så! =)

Hellu folket!

Hej hej!
Dålig uppdatering nu, tycker att det är det på typ alla bloggar jag läser, men det kanske beror på att det är krångel med blogg.se.
Mina senaste dagar har det spenderats väldigt mycket tid med J. Känns som om vi har kännt varann mycket längre än vi faktiskt har, han är en helt underbar människa att umgås med.

Sitter just nu på spelföreningen, väldigt lite folk måste jag säga, och inte direkt någon som vill spela WC3 (Micke, Emil etc) eller poker (Helén och Sören) så jag sitter och slår ihjäl lite tid med att surfa, men snart kommer Jossan och då ska vi lira Xbox, det har jag bestämt. Egentligen skulle jag inte ha någonting emot att dra hem och sova ett par timmar, men J ska dyka upp och skjutsa hem lite folk senare, och sen ska vi dra och äta, så jag får snällt sitta kvar här =)

Bye folket!!

Massa bloggstrul...

Fattar inte att det ska strula hela tiden, blogg alltså. Jaja nog om det.

Senaste dagarna har varit bra, mår bättre än jag gjort på länge, wiiie!

Orkar inte skriva så mycket nu men jag uppdaterar mer ikväll, bye folket!

RSS 2.0