Släkten växer...

Hej!
Var hos släkten igår och idag, kusinen hade fått barn så vi åkte och tittade på den, hon var söt.
Sov hos nån gammal polare till mamma tills idag, och när jag precis hade blivit väckt av henne kommer hennes satans hund och slickar en i ansiktet, lagom trevligt, jag är verkligen ingen hundmänniska....

Har kört bil som en galning de senaste dagarna, älskar att ha Fabbe tillbaka =)


Jag med kusin-barn i famnen, livrädd att den ska börja skrika eller ngt, funderar samtidigt på hur en sånn ska få plats i mig, hjälp?!



Då hon föddes med navelsträngen runt halsen så hon hade en lite jobbig start på livet, därav sonden, men hon ska snart äta "som vanligt"

Idag ringde de från jobbet och hade brist på folk, så det var bara att trampa "plattan i mattan" och köra som en idiot hem så jag kunde jobba. Ska jobba halvdag imorrn också, sen bär det av till IKEA om vädret inte är skit, för då vill jag inte köra...

Counting down...

Hej!
Jag kan inte sova. Jag kan verkligen inte sova. Men det kan Pontus. Han ligger här brevid mig och halv-snarkar (andas ganska ljudligt iallafall). Han vaknade nyss till och sa, "Bloggar du om mig som värsta psykfallet som ligger här och sover" "Nej, jag bloggar om filmen igår..."

Kände att jag var tvungen att blogga om honom endå. Nu ligger han och tittar helt oförstående på mig, tror att han läser det jag skriver, intressant.
Eftersom herrn är utrustad med rätt långa ögonfransar ser jag inte om han blundar eller tittar lite grann på skärmen, jag vet inte.

Väntar på att klockan ska bli 11, ska ringa ner till bilverkstaden och fråga efter Fabbe. Vågar inte ringa tidigare, gubben d'r tycker nog att jag är tjatig endå, men förihelvete!! Jag vill ha min biljävel tillbaka, eftersom han inte kunde se vad felet var från början så det blev stort fel istället!! Lycka!!


Fabbe som han så vackert kallas, ska nog tvätta honom idag, bara för att visa att jag bryr mig, eller ngt...


Skorpan på Tattoon kliar, så inihelvete den också, men sen har släppt lite i kanterna, och vad jag kan se så ser den bra ut det lilla jag ser, men att skorp-helvetet ska hänga på trekvart som en jävla vimpel är ju mindre smickrande!!

Tropic Thunder!



Hej!
Igår var jag och älsk och såg Tropic Thunder på bio. Fyfan vilken bra film. Det var en action-komedi som handlar om några avdankade skådespelare som ska spela in krigsfilm, och sen slutar det med att de hamnar i riktigt krig. Men den var rolig och underhållande, kanske lite väl mycket blod och tarmar som ramlade ut i början, men annars var den rolig. :)


Abstinensbesvär...

Hej!
Idag har jag abstinensbesvär, över det mesta faktiskt.
Så jag gör en lista, as usual...
Saker som jag vill ha nu;
- Min Pontus
- Min bil
- Någon som kan städa mitt rum åt mig
- Snö (alternativt sommar)
- Att tatueringen läker snart
- Min bil

Jag ska fortsätta min "göra ingenting dag" nu...

Drömmar..

Hej!
Inatt drömde jag mardrömmar, i den första så lämnade Pontus mig, och i den andra så hade min tatuering (se inlägg nedan) smetats ut sig så halva jag var täckt med grå/blå smörja, och på själva tatton såg det som om någon hade målat över den, så istället för en tass var det en stor avlång fläck, jobbigt en gång till...

Idag ska jag inte göra så mycket, mest ta det lugnt och njuta av att ha lov =)

Ringde jobbet och ändrade så jag jobbar på måndag istället för tisdag, för då ska jag hämta Fabbe, ÄNTLIGEN!!! Jag saknar verkligen den där plåthögen!!!

Gaddad, färdig och klar! :)

Hej!
Var och marknadsförde för Valsta idag, det var sådär, nog om det.

Sen åkte jag till skolan och hade en lektion i matte, och sen drog vi ner till Ancient Art där jag skulle tatuera mig. Jag var så nervös, höll på att skaka sönder där när han satte dit konturerna, och skakade jag ännu mer när jag skulle lägga mig ner.
Jag trodde att det skulle göra ont så inihelvete när han satte igång, men det gjorde det inte. Visst kändes det att han stack ner en mål i höften på mig, men det var ju outhärdligt. Kom ganska snabbt på att det inte gjorde lika ont om man slappnade av, lagom lätt när jag fortfande var nervös :P

Sen drog vi till spelföreningen och där fick jag köra Pers bil fram och tillbaka till Willys, säkert bara 3 km, men goddamn! Jag älskar att köra bil. Min dag var perfekt!!


Modellen, dock hade jag inte den med mig, eftersom printern i skolan var trasig, men Velu räddade mitt liv och ritade av den, Tack!!



Precis innan, jag tror att jag står och hackar tänder, (och ja, jag visade visst arslet för hela världen, eller iallafall alla i studion, men det bjuder jag på)


..And here we go.. (Varför är jag helt röd?!)


During....


Klar och tvättad för första gången, jag är SÅÅÅ nöjd!! =D

Jeff Dunham!

Hej!
Marknadsföring idag, den ena klassen var värre än den andra, de som inte satt och sov eller höll på med sina mobilen satt och klättrade på läktaren, smarta barn...
Men vi gjorde det bra, trots alla störande ungar, kan man få göra det utan dem nästa gång?

Älskar Jeff Dunham, här med Peanut och Jose Jalapeno


Sen såklart Ashmed....


Inget mer att tillägga... förutom möjligtvis att om två dygn den här tiden är jag Gaddad och klar! :D

Teorier...

Kollade lite kommentarer (med betoning på LITE, era snåla jävlar :P), och beundrade (nåja) mina besökssiffror, och kom fram till att min teori stämmer, folk har tråkigare på söndagar, för då hade jag massa mer besökare än jag brukar, alltid roligt =)

Rotade igenom massa bilder idag, hittade dessa skönheter från våran klasskamp i våras, fan att Pontus ser bättre ut i mina kläder än jag, sorgligt...



Flickorna (?) äter lunch, vill minnas att det var ris och nån fisk, som vanligt helt oätiligt.
På bilden från vänster;
-Jens (i rätt normal t-shirt och piratjeans, såg mest normal ut..)
-Ludde (Jeans och festtopp)
-Pontus (såg ut som en riktig fjortis, men svart kajal, för små jeans och litet linne)
-Lukas (I något mormors-inspirerat)
- Nibbe (Jeans och linne, fast han hade nog sina egna jeans, det hade ju inte Pontus...)




I Just love this picture! =)


I ditt ansikte!

Sitter just nu och glor på I Ditt Ansikte på kanal5, de kör stand-up i en moské, vet inte om Magnus sidekick har rätt skämt för just en moské just nu, men men....

Fick äntligen mitt nya tangentbord till bärbara idag, har väntat sen skolan började (20 augusti?) Men nu har jag fått det iallfall, så nu kan jag använda m och n igen, det var ju en "katt-relaterad" skada, fan att katterna ska ha glor, speciellt när de river bort tangenter, suck.

Har inte mycket mer att skriva, utom möjligen att Jag saknar dig Chuckis!! <3

Stan hela dan'...

Hej!
Idag var jag i stan med älsklingen, han var på webhallen och skulle ha något, jag lallade mest med, eftersom jag inte skulle köpa någont annat än hämta ut biljetterna till mammas födelsedag, jag bestämde mig till slut för att se "På julkryss med hjalmar" iallafall, trots att det bär mig emot att först lägga ut 1350 kr på biljetterna, och sen sitta och köra till Örebro vilket säkert tar 3 timmar, för att se en grej på 1 ½ timme, men iofs så älskar jag att köra bil, och det skulle bjudas på ungstekt biff där, så det är nog värt det iallafall...

Börjar störa mig på tangentbordet jag sitter vid, så nu skiter jag i det här!
G-night peeps!

Jahaja?!

I telefon till Pontus
Linnea: Nu är jag hemma från ljuspartyt, det var jätteroligt! :)
Pontus: Jasså? Det lät inte så på din blogg.....
Linnea: *Kryper runt på golvet och letar efter min haka jag just tappade*
 
Kul att du läser Chuckis! <3

Ljuspartyt var jätteroligt, mycket roligare än jag förväntade mig, jag hade tänkt handla, men så bokade syster yster en egen visning hemma hos sig, så jag väntar med att handla tills dess :)
Hon tyckte jag skulle ragga folk till det, eftersom de hon jobbar med tycker att det är för långt ut hit till oss, så om någon har lust att hänga med 19 nov så är det bara att säga till, min familj bits inte... Iallafall inte på onsdagar...


Ljus-party!

Hej peeps!
Idag känner jag mig så jävla seg, men jag har lovat att gå på ljusparty med syster-yster så det är bara att ställa sig i duschen och sen klä på sig och se glad ut....

Skriver mer sen, när jag kommer hem och har handlat för mycket! :)

Såhär fint lär jag aldrig få det i mitt rum, jag är för lat =P


Fabbe!!

Hej!
Förstår inte varför det blir kursiv stil, får inte bort det, satans skit!

Var i skolan idag, det mesta var som vanligt.

Ola från bilverkstaden ringde mig igår, (förstår inte varför han envisas med att ringa till min mobil hela tiden?!) Han sa iallafall att han hade fått grejerna nu så han skulle börja meka med den igen. När jag frågade när han beräknade att vara klar så hördes det en lång suck och sen sa han att han räknade med att vara klar någon gång efter helgen. VIctory!! Vill ju ha tillbaka bilen nån jävla gång!!!

Ändrade även min tatueringstid till Torsdag nästa vecka, så slipper jag sitta nytatuerad och köra 30 mil till släkten på lovet, skönt det :)

Här är iallafall tassen som jag ska tatuera in på höger höft =)

Hard work work...

Nu har jag jobbat... gånger 2, det sög....

Först på ekomin-avdelningen;
Alla öste som vanligt massa skit över en, alldeles för mycket, sen började de tjata på att jag skulle komma imorgon också (och göra deras skitjobb så de kan springa runt och pilla sig i naveln då också), Lade fram det hos chefen som tyckte att de där bekväma tanterna kan göra sitt jobb själva, så så fick det bli!
Kommer även få ut lite lön den här månaden, välbehövligt, även om jag får pengarna direkt när jag jobbar som "lärare".

Sen till "lärar-jobbet"; När jag kommer fram så har hon inte klätt på sig efter att ha duschat. Samtidigt som hon ska vara barnvakt åt sin syrras unge som är typ 7, själv är hon 13. Hon klär på dig och vi slår oss ner vid bordet. Ungen (7åringen) springer runt och ska visa sina femti-elva leksaker. Men han lugnar sig snart så vi kan ägna uppmärksamheten åt matten. Man känner som som värsta Einstein eller någon när det svåraste mattetalet i hela boken är typ

"Om x + y = 15, hur mycket är då;
a) x + y - 14
b) x + y +x + y
c) x + y + 1
d) x + y x 2

Kan man inte få gå i sjuan en gång till??


Utbildningen..

Var på utbildning idag, för marknasföring, det sög.
Satt mest och snackade med folket runt mig, det var däremot trevligt. De bjöd på kaffe och macka, tur det, annars hade jag nog hamnat i koma eller ngt.

Sen käkade jag med Noobsen och sen satt jag i ett klassrum och lyssnade på tvåorna som planerade sitt grupp-mat-sex, den som drog upp mat-sex som ämne på "rasten" i utbildningen var visst jag *ops*. Men det är kul att man kan inspirera folk iallafall =P

Har databas just nu, vi är typ 25 personer i klassrummet, max 5 stycken lyssnar på honom (Jag är  inte en av dem)

Jag älskar ju listor, så här kommer en över vad folk sysslar med på lektionen...
* Sitta med huvudet i händerna och halvsova (Folk utan dator)
* Kolla bilddagboken (Krippe)
* Lyssna på YouTube-klipp utan ljud (WhaWha-club)
* Bloggar (Jag)
* Pillar sig i näsan (Ingen nämnd, ingen glömd...)
* Är fysiskt närvarande men har stängt böcker/datorer och sitter och lutar sig bakåt och sover (WhaWha-club igen..)
* Surfar på Musikbörsen.se och tittar på *sträcker mig och tittar efter* Trummskinn...?! (Nibbe)
* Sitter och skrattar åt Krippes skrivbords-bild på datorn (Pontus)
* Sitter och klämmer/pillar/petar på den brevid sig (Pontus och Nibbe, De pillar inte på varandra)
* Kastar papper på andra i klassrummet (Jens och Lukas)
* Gnäller på mig att den här listan inte stämmer (Pontus)

Ska jobba efter skolan, vi hörs ikväll...

I skolan..

Vi sitter i skolan och folk spelar onödig musik på nån dator...

Krippe: *sjunger med musiken* Cillit-Bang! Cillit-Bang! Cillit-Bang!Cillit-Bang!Cillit-Bang!

(Konst-paus) Är det bara jag som blir sugen på att diska när jag hör den här låten??

Folk är roliga...


Kärlek



J A G  Ä L S K A R  D I G  C H U C K I S!!

Impuls-köp!

Hej!
Var i Kista med mamma idag, var mest där för att jag skulle köpa djurmat till djuren, (nehe?). Men endå gick jag in på 3Store för att titta men likt förbannat kom jag ut med en påse med en telefon, ett nytt abonemang (24 månader, men då fick jag telefon gratis). När jag och mamma satte oss och åt började jag ju ångra mig (som vanligt), jag ångrar mig när jag köper mjölk, typ.
Men jag tänkte att om ett år så kanske jag inte bor hemma, och då är det ju lämpligt att bara ha mobiltelefon, för fixa ett "hem-nummer" kostar ju liksom 1000-lappen att bara sätta in, och sen massa hundralappar i månaden för att ha det. Nej tack till det, och ja tack till att ringa gratis till "hem-nummer" från mobilen, smart!

Men jag har samma gamla nummer kvar, tar bara någon vecka tills det har flyttats över! :D



Hittade en bild på mig från 250-dagars som Jeffsson har tagit. Jag kör en balanserad diet ser det ut som, en drink i varje hand^^
Jens ser skitskraj ut bakom mig, han kanske hade anledning? =P

Att jobba... Eller inte jobba...

Hellu World!!

Har satt igång att jobba på "allvar" som extra-lärare nu. Ska jobba ett par gånger i veckan och hjälpa en 13-årig tjej med läxorna. Var där igår i två "lektioner" (45min/lektion) och det var biologi och människo-kroppen som stod på schemat. Hon skulle ha prov så vi satt och repeterade om matens väg från munnen to "the end" och luftens och vad olika saker hade för funktioner. Hon kunde redan rätt mkt så det var rätt soft.

Skulle ha vart där ikväll också, men hon har inte ringt, så jag får väl spendera kvällen med min kära dator eller tv istället.

Var på banken idag igen... Har ju som sagt ett "rör" jag har fyllt med växel under sommaren, och idag kände jag att det var läge att sätta in dem. Så jag gick till min nya bank, med min växel snyggt räknad och uppställd i sånna speciella "penga-rör". Men så kommer jag till banken, och de har en växel-automat, men då var man tvungen att ha ett bankomat-kort hos dem, och mitt har ju inte kommit än, så jag tog en lapp och ställde mig i kö, men då säger killen i kasssan "Det där kan ju jag inte sitta och räkna?!" Vafan är hans jobb om det inte är att räkna pengar?! Herregud!!

Åkte istället till Min gamla bank och hon drog fram en våg och vägde mina rör, de stämde och jag fick mina pengar, så nu är man i valet och kvalet, En bank med bra internettjänster men personal som inte är kapabel att räkna pengar, eller en bank som är utrustad med en liten hushållsvåg men har istället en timmes väntetid för att bli av med rören? Livet är hårt ibland...

1278,50 kr som ligger utspritt på diskbänken.... Fyfan va växel stinker föresten..

Vuxenpoäng...

Hej!
Blev lite mer vuxen-poäng för mig idag.
Var nere på banken och fixade ett nytt betal-kort och sånt, så jävla trött på banken jag har, man blir ju helt konstig av att sitta i 45 min för att få ett jävla papper, och nej det gick inte att ladda ner från nätet, hopplöst...

Tänkte titta på Generation Fett  på tv3 senare, få se vad det är för något, men det låter intressant...

Bankpapper... Vafan ska man göra av allt?


Citat^^

Pratar i telefon med Pontus...

Linnea: Alltså jag läste på bipacksedeln till mina penicillin-tabeletter....
Pontus: Du äter Kåvepenin va?
Linnea: Ja... Det stod att de slår ut p-piller!!
Pontus: Jaha, då får vi låta bli att....
Linnea: (Nu med panik i rösten) Neeejjjj?!?!?!?

Pontus vrider sig av skratt...


Konversationen fortsätter...
Linnea: Fan jag kan inte hålla reda på mina smycken, helt otroligt att jag inte har tappat bort klockan jag köpte förra veckan....
Pontus: Ja, det är ju konstigt....
Linnea: Men tappar jag bort den kan jag ju alltid ringa till SJ, de spårar ju ur....

Humorn är på topp idag...^^


We are getting better...

Hej!
var hos läkaren imorse med halsen, det var "brakande halsfluss" som hon uttryckte det. Så frågade hon om jag var allergisk mot medicin, vilket jag inte är, och sen fick jag gå, allt var klart på 3 minuter. Fantastiskt! Bra timlön de måste ha, man kanske skulle bli läkare? Fast hålla i patienter, måste man det om man är läkare? Det är nog kört för min del...

Sen ringde jag bilverkstaden när jag kom hem, för att höra hur det var med Fabbe, och han sa att de hade beställt delar, så de väntade på dem nu och sen skulle de börja skruva ihop allt igen, så snart får jag köra igen, fabulous!! :)

Sjuk...

Hej!
Har mått lite halv-kukigt (som pappa skulle ha sagt) de senaste dagarna, men igår brakade ett helvete utan dess like loss. Halsen var uppsvullen och mat i större bitar än en myra kan gapa över var inte att tala om, och tillråga på allt skulle vi till Hökarängen med gerbilerna...

Jag hade lindat in gerbilernas transportbur i en av Pontus tjocktröjor, men jag tror att de frös endå. Sen när vi väl kom till Hökarängen gick vi först fel, men sen rätt. Det var typ 700 m från stationen hem till dem som skulle ha dem, men jag kunde ha läst fel på Eniro,det kändes som 7 km, i motvind och hällregn, livet är underbart!

När vi väl kom fram och hade åkt upp i världens knakhiss, ringde vi på och efter 2 minuter öppnar två småtjejer utan kläder!!! jag frågade efter deras mamma "Hon är inte hemma!" "Nehe, när kommer hon då" (Kan ju inte lämna djuren till två småungar) "Vet inte!". Så vi stod kvar i hallen och glodde, men mamman kom efter bara några minuter... Hon verkade trevligt och jag fixade iordning buren och hon bjöd på fika. Dock kunde jag inte gapa över sockerkakan hon bjöd på så jag fick bryta den i mindre bitar och äta, såg nog kul ut.
Sen drog vi oss hemåt.

Apropå ingenting...

- Linnea, vad skulle du välja mellan, aldrig mer köra bil eller aldrig mer ha sex?!
- Vad är det för bil-modell vi pratar om..?

Ja Herregud, jag saknar "Fabbe" (aka mammas bil, den satans plåtburken)



Hemma igen...

Nu har vi kommit hem!

Resan började med att jag och Petra tog ett varv runt kvarteret i hennes bil för att jag skulle se hur den var att köra osv. Det gick jättebra men jag var skitnervös, inte van att misshandla andra bilar än bilskolans och de är de ju vana vid. Men nu skulle man vara en ansvarsfull bilförare och tillämpa ett defensivt körsätt (100 % bullshit!). Men sen kom vi iväg. Tyckte först att koppling-gas kunde dra ngt gammalt över sig, men sen gick det bättre. Vi stannade upp i Länna för att köpa min datorskärm (trejde gången gillt!) och när det var fixat så drog vi och käkade på Vega.  

Den enda gången på hela resan Pontus hade något att klaga på var när jag gasade på "lite mkt" i Muskö-tunneln (tänk er själva att köra genom en 3km lång äcklig tunnel som går under vatten och veta att du befinner dig 67 meter under vattenytan?! Det kanske bara är jag som är paranoid, vad vet jag) Men sen var det bara nån kilometer kvar och den gick skitbra!

Imorse drog Pontus ut och röjde lite i skogen, eftersom det var arbetsplikt i området. Själv log jag kvar och sov. Sen kom han hem, vi duschade och sen begav vi oss hemåt. Först blev det donken i Haninge. Sen tankade vi på Jet innan vi svängde förbi mig och lämnade allting, sen hem till honom och parkera bilen, sen tog jag tåget hem. Puh!

Juste, har ju försökt köpa skärm x antal gånger, ska göra en lista över allt som har gått åt helvete med det;
-Jag får lön och tänker dra och köpa skärm, shoppar  kläder och får kalla fötter för att det går så mycket pengar, väntar.
- Får med mig Pontus och vi åker efter skolan. Får motorhaveri 400 meter ifrån affären och allt suger. Bärgaren får ta oss hem...
- Mamma och jag bestämmer oss för att köpa skärm och ta hem på bussen, eftersom bilen fortfarade står på verkstaden. Då har butiken upphört från 1 oktober, vi är där den andra, så jävla typiskt.

Men igår fick jag den, hilarious!

att stå i kö..

Det var ett satans köande igår...

Tänkte göra en lista över det;
- Kö för att komma in, den kön var rörigast^^
- Kö för att få hänga in jackan i garderoben
- Kö för att gå på toaletten och tömma ur det man drack på förfesten
- Kö för att köpa mer att dricka
- Kö för att få någonstans att sitta (Pontus knä funkade det också)
- Kö för att gå på toaletten igen
- Kö för att komma ut
- Kö för att få en stämpel av killen i garderoben så man kom in igen
- Kö för att komma in igen
- Kö för att sitta återigen
- Kö för att ta sig till rummet med dansgolv
- Kö för att få jackan ur garderoben
- Kö för att komma ut
- Kö för att få upp en något berusad Ludde på bussen
- Kö för att få en taxi hem (Finns det bara en taxi i hela kommunen eller?)

Är det inte i nån film de säger "Här är det Sverige, här står vi i kö!"??  Jag tror att jag ska flytta...

249 dagar kvar...

Märkte nyss att någon har gett sig fan på att reklama sig och sina aktiviteter bland mina kommentarer, låter personen hållas, då får jag ju några kommenterar iallafall, då ser man ju poppis ut^^

Var på 250-dagars igår. Började med lite spontan förfest hemma hos mig, jag Pontus och Ludde, (som förövrigt hade klippt sig och färgat håret) och sen drog vi ner till KC. Där träffade vi massa folk och alla var glada och nöjda. Märkte att folk man lite stelt glor på i korridoren istället för att hälsa både hälsade och kramades med en, tänk vad lite sprit kan göra med folk =P. Jag är själv lite stel i vanliga fall och undrar om man verkligen ska hälsa, tänk om personen i fråga inte känner igen mig?! Men igår kändes det helt naturligt att både klänga och krama på massa gamla bekanta sen dagis. Helt otroligt.
Jag hade ju redan komsumerat en för stor mängd cider och vodka hemma (brist på groggvirke = dricka rent) så jag köpte bara 2 bacardi-breezer på KC. Det räckte. De fick mig tillomed att dansa igår, det var ngt nytt. Men kul hade jag iallafall... Hånglade lite med Jum, i rent studiesyfte alltså, måste ju testa på hur det känns med någon som har utrustat sig med tungpiercing, och det gick det med =).

Det var någon "obligatorisk" städning på landet i helgen, så vi drar dit imorgon. Tar ganska lätt på den där städningen, kan springa runt med en kratta/pinne i handen ett par timmar, så ser det ut som om jag gör ngt vettigt...


RSS 2.0