In Luleå!

Hej!
Har vart ett par dagar i Luleå nu och jag har det jättebra :D

Tänkte berätta lite kort om vad vi har gjort och sådär =)

Onsdag: Åkte upp med fakir-flighten från Arlanda och var uppe kl 8 på morgonen. Handlade, var på systemet och kollade lite på stan innan vi drog iväg till Jespers polare på kvällen och umgicks och drack lite. Alla hade trevligt tills en sa "Buffalo!" så var Jesper tvungnen att svepa det han hade i glaset (Förklaring på detta, någon?) och sen blev det för mkt så någon spydde från 5e våningen.. Börjar förstå varför folk jämför stökiga saker med "En jävla studentkorridor"...

Torsdag: Vaknade bakis och tog det lugnt hela dagen och nördade Californication (Skitbra serie, se den!)
Gick en promenad på kvällen och tittade oss lite omkring.

Fredag:  Ännu mer nördande av Californication och även Two And A Half Men, mys och bara umgåtts, börjar gå upp för oss att på söndag kväll är det sista gången vi ses på en månad, eftersom vi har omtentor, nollning och annat ivägen:(

Idag är det Lördag och nu på dagen ska vi gå ner och se på stan lite tänkte vi, sen på kvällen ska vi ut, dubbelbokning så vi får se vart vi hamnar, ska eventuellt träffa Kristin också, hon kom upp igår =)

Promenad i Torsdagskväll, bakis och schletna till tusen...


Utsikt från promenaden..



Det som dricks i Lule, Castillo De Gredos = Lacknafta ver. 2.0



Utsikt från Jespers fönster, Skog... Typiskt norrland...


Bloggar mer senare i helgen om jag har tid!
Keep it up peeps!

... eller inte.. Fullt upp!

Hej!
Måste bli bättre på å skriva, när det nu blir.

Fick min anställning förlängd till sista augusti, kändes skönt, eftersom att man behöver pengarna i höst.
Sen HAR JAG FÅTT STUDENTLÄGENHET i Uppsala. :D:D:D
Men ska endå bo hos Jill som planerat under nollningen, kommer nog inte hinna både flytta och bli nollad (uppfann jag just ett nytt ord?) och allt. Får ta det sen, men det blir awesome hur som helst..

Nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag, sen flyger jag med Jepser upp till Luleå, ska bli så roligt, fast samtidigt vet jag ju att jag kommer åka hem ensam på söndagen, eftersom han stannar där sen. Vi ses inte förän typ i mitten på september sen, eftersom jag har jobb och skola och han har också skolan att tänka på, men vi ska få det här att fungera, så de så!!

Inga nya bilder idag tyvärr, kameran dog för några dagar sen och jag har inte tagit så mkt nytt, men efter Luleå-resan så blir det bilder, det lovar jag =)

So long folks!

RSS 2.0