In his face!

Hej!
var på elgiganten för femtielfte gången idag och skulle fixa med syrrans dator, träffade en jättebra service-kille (till skillnad från honom jag träffade sist som tyckte att jag var mongo) men vi hittade felet, det var att själva datorn (burken för er som e tröga :P) ville inte ta emot DVI, trots att det inte fanns någon VGA, gaah va trött man blir, men det gick med en adapter som gjorde om VGA till DVI, men vi bytte till en annan skärm och då fungerade skiten, bajs på allt!

Hade en skitbra dag igår, idag var det heller inte så tokigt, ska fixa till mig lite och dra på filmkväll hos Emil, ska bli roligt, fast korvfest som vanligt, men det går det med :)

Bye folket!

LAN!!!

Hej hej!
Nu är jag hemma från LANet och jag måste säga att det var tamefan det roligaste jag någonsin har gjort. Helt skitkul, men 4-5 h sömn på två dygn kanske man inte pallar så länge, skriver ett litet mini-schema får ni se, (inte för att det kan vara så intressant) men men...

MÅNDAG;
19.30:
Kommer till LANet och börjar rigga grejer, börjar spela lite random
22.00: Ludde dyker upp och det mesta börjar på riktigt, lirar lite Wc3 (Dota, men även Rabbits vs. sheeps och andra varianter)
TISDAG;
04.00:
Lägger mig på läktaren och försöker sova, ligger och snackar med Ludde och Martin ett tag.
05.00: Somnar
07.00: Vaknar av att jag fryser, hade inte tänkt så mycket på sovgrejer, går upp och spelar lite random och fixar lite, de flesta sover fortfarande
11.00: Mamma hämtar mig och vi åker till El-giganten och fixar med syrrans dator, handlar även lite mat på hemvägen
13.00: Tillbaka på LANet, käkar, spelar Wii med Velu och Ludde, spelar lite random alltmöjligt.
19.00: Går och käkar pizza med Ludde, träffar IT-chefen på jobbet och han tycker lite synd om mej :P
20.00: LAN, tävling i DotA, man ska spela 10 min på sin hero, sen ut och leta efter godis, käka det och dricka gammal energidryck, tillbaka och spela 10 min på motståndarens hero, ut och äta godis osv osv osv...
Jag var inte med men jag var med och kollade och tog tid på slutet när jag snodde Mickes dator :P
21.00: Alla är mätta på godis och håller på å spricka, jag passar på och får CocaCola/godis/chips och annat tilltugg folk inte vill se. Fortsätter sedan att spela lite allt möjligt.
ONSDAG;
00.00:
LANet når sin bästa tid, vi börjar spela Empire Earth, det spelet rekommenderar jag verkligen!!! Jag förlorade visserligen men det var skitul och jag tänkte spela online här hemma för att lära mig, sen ska jag sopa mattan med hela spelföreningen.
02.00: Går och lägger mig och snackar istället, snackar en stund innan vi somnar, denna natten med täcken och sovsäck som mamma fixade hit =)
05.00: Vaknar första gången, har svårt att somna om, vill inte gå upp heller för alla sover och jag är ju smidig som ett kylskåp så jag ligger kvar.
11.00: Jag har legat och sovit från och till (Räknar inte det som sömn), går upp och börjar packa ihop saker och ting, går bara in på DC++ och laddar ner massa saker som folk delar med sig (Time out, parlamentet etc)
12.00: Mamma hämtar, åker hem och sover.

Slutsatsen är iallafall att det var skitkul, trots att musen la av ett tag och att DC inte fungerade på en gång. Hela stämningen var skön på ngt sätt, och jag kom rätt fram till att det är som i "verkligeheten" storleken har ingen berydelse. Ja jag ska förtydliga, en kille, kom med det största chassit jag har sett på en PC, impad som jag blir så får jag titta i och det är mest tomt faktiskt. Men det hjälpte inte, trots stort chassi och flashig skärm, han spelade inte så bra endå, iallafall inte Dota. Lärde mig även att jag borde skaffa en ny skärm, en jag själv orkar bära, och att det vore väldigt lämpligt att ha med extra t-shirtar, och kanske deodorant.
Nog om allt, bye folket!!

LAN^^

Hej!
idag var det då Dagen D, Linnea ska på sitt första LAN. Har redan fått massa skit om vad jag har där att göra, men ska man testa allt så måste man börja någonstans.
Mamma har lovat att passa mina små änglar, hon är typ helt kär i dem fast hon hade nog hellre sett att jag hade hamstrar istället, de va jättesöta. :P

Slänger in Dagens när jag endå inte har ngt för mej

Dagens planer: Köpa CocaCola och lite annat så jag överlever LANet, vänta på att Ludde ska ringa så ska jag hämta upp honom med dator och sen dra till Ekilla.
Dagens materiella vill ha: En LCD-skärm, kommer skämmas som en idiot med min CRT idag, blä på allt
Dagens längtan: Mycket ;P
Dagens fundering: Ska jag försöka dammsuga mitt rum, trots trasigt knä? Ramlar jag så ligger jag ju där..
Dagens beroende: Min face-scrub, finnarna invaderar
Dagens tråkigaste: Min garderob, allt i tvätten
Dagens tidning: Din ekonomi-bilagan som kom med DN imorse
Dagens mående: Allt fungerar konstigt nog idag
Dagens borde: Städa min dator och allt som ska med, kul med en dammig skärm liksom
Dagens frisyr: Det blir nog en vanlig toffs...
Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor (får inte på mig jenas pga knät), rosa t-shirt, men jag ska byta om sen.

Var orolig igår för jag såg inte att bebisarna åt något, men när jag rensade matskålen på flera liten spån så hittade jag massa halvätna matbitar och skal efter frön så jag kan nog vara lugn :P

Ska nog vara social med folket nu, bye!


Konver^sation..

Mamma berättar för pappa att jag har fått hem mina gerbiler

Mamma: De är jättesöta, och gud va små dom är!
Pappa: Vaddå hur små? Som en tumme eller?
Mamma: Aa ungefär...
Pappa: Har dom svans också??
Mamma: ja...
Pappa: (Som har låtit positiv tidigare) : Fyfan.... Va äckligt!!!

Bör kanske nämnas att allt som är mindre än katter och har svans är äckligt enligt honom, skum fobi dedär....


Gerbil-bebisar!

Hej!
Idag fick jag hem min gerbilbeisar, åkte och hämtade dem hos Jossan med mamma som chafför, vilket resulterade i att vi var 10 minuter sena, as always.
Men det gik bra att hämta dem och just nu håller de på att riva stället, flingkartongen var inte så poppis men toarullen gjorde succé. Någon gång när jag städar deras bur ska jag fota innan jag släpper i dem, och fota igen efter en timma eller så, får ni se:P
Har inga bilder för jag vet inte var jag har lagt mobilsladden, men det kommer.

Nu ska jag sätta mig och titta på mina små änglar, bye folks!

Allo Allo Emliga Armén..

.. eller inte riktigt. Ikväll har jag pratat med först Malmö, och sen med England, trevligt värre, NOT.
Såhär var det, jag skulle plocka ihop syrrans dator hon köpte förra veckan och eftersom windows i princip sköter sig självt så var det ju ingen big deal. Tji fick jag, det var något fel på installationen så efter att jag hade ringt till supporten i Malmö och fått hjälp så försökte jag igen, men det blev samma fel på samma ställe igen. Skitsak. Ringer igen men då har de stängt där så jag blir kopplad till England, men killen snackade svenska så det gjorde ingenting. Samma grej händer när han talar om för mig och sen säger han att jag ska gå tillbaka till affären med datorn, eftersom det inte gick att göra mer, skönt att det inte var mig det berodde på (Nej det gjorde det inte, jag frågade faktiskt om det var jag som hade klantat mig, :P)
Men på syrran lät det endå som om allt var mitt fel, jäkla typiskt. Men men, vi ska skjutsa tillbaka datorn till affären imorrn och får se vad som händer,

Fick låna lite filmer av Krippe, kanske borde se någon av dem, får se om jag orkar ikväll, jag har ju faktiskt hela lovet på mej :)

PS. Jag får hem mina bebisar på söndag, dem är jättesöta =).

Buhu inget the..

Som de flesta vet så dricker jag enorma mängder the, hann inte dricka ur allt imorse, var tvungen att hoppa ner till bussen, så nu sitter jag här och har abstinens, men jag kan inte gå ner till cafeterian och köpa, för en kopp the och två kryckor fungerar inte, och alla andra är på idrott. Sitter och väntar på Krippe, jag skulle visst sminka honom till påskkärring idag haha, får se hur det blir med den saken, jag har iallafall alla grejerna med mej.

image67

Slänger in Dagens när jag endå inte har ngt för mej

Dagens planer: Koppla ihop syrrans dator, storhandla med mamma och handla det sista så jag är beredd när bebbarna kommer hem till mig på söndag :D
Dagens materiella vill ha: En bärbar hårddisk så jag har backup när jag ska mecka med datorn :P
Dagens längtan: Mitt älskade the som jag inte fick imorse, buhu...
Dagens fundering: Försökte lärarkandidaten förespråka äktenskapet? Inte bara jag som gjorde den iaktagelsen på lektionen... skumt...
Dagens beroende: ACO's läppcerat, blir så torr när det är kallt.
Dagens tråkigaste: Hemmakväll
Dagens tidning: Längtar hem till min Cosmopolitan
Dagens mående: Ont i benet, annars bra.
Dagens borde: Sätta igång att städa mitt rum, mamma skulle visst dammsuga så det är ju alltid en början
Dagens frisyr: Utsläppt, ovanligt va?
Dagens klädsel: Svarta mjuksibyxor, vit t-shirt och vit kofta


Ska sova en stund nu innan historian börjar, adjö folks!


En tidig morgon...

Hej!
Fick skjuts till skolan imorse och det tackar man ju inte nej till, då gör det ingenting om man är i skolan lite tidigare, så jag slänger in en "Dagens" eftersom jag inte har mycket annat att göra...

Dagens humör: Trött, sleten
Dagens mående: Ont i benet, annars bra.
Dagens borde: Sätta igång med programmeringen
Dagens frisyr: Utsläppt, lite smålockigt
Dagens klädsel: Svarta mjuksibyxor, vit t-shirt och vit kofta

Dagens planer: Ha elevensdag och inte göra någonting i spelrummet, sen utvecklingssamtal, sista med föräldrar
Dagens materiella vill ha: En sjuhelvetes massa godis
Dagens längtan: Sommaren!
Dagens fundering: Varför är alla mina syskon så olika om man jämför med mig, adopterad någon?
Dagens beroende: Face-scrub
Dagens tråkigaste: Utvecklingssamtal
Dagens tidning: Metro, men Jens tog inte med någon till mig =(

Nu ska jag ha programmeringslektion, adjö folks!


En Dagens...

Eftersom jag inte är något jättefan av kläder och grejer, eller det är jag väl men ingenting som är värt att visa upp här kör jag en annan sorts dagens...Håll tillgodo!

Dagens humör: Lite bitter men glad i övrigt
Dagens mående: Ont i benet, annars bra.
Dagens borde: Städa..
Dagens frisyr: Utsläpp, hängande tråk
Dagens klädsel: Svarta mjuksibyxor, grå-blå tröja och vit cardigan.

Dagens planer: Skrivit massa prov och nu ska jag bara vila.
Dagens materiella vill ha: Mindre skrivbord och mina gerbiler.
Dagens längtan: Vill ta hem mina gerbiler
Dagens fundering: Att göra om i rummet eller inte
Dagens beroende: Coca cola, har ingen hemma  
Dagens tråkigaste: Prov i tamefan allting
Dagens tidning: Cosmopolitan.


Dålig uppdatering

Hej folket!
Ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har liksom inte suttit vid datorn och sätta sig speciellt för att skriva blogg när det inte har hänt ngt speciell känns lite tråk. Men idag har jag iallafall haft två prov, först i Matte C, det gick väl sådär, sen i Persondatorer. Efter persondator-provet känndes ju matten som någno slags succé.

Apropå symaskiner, bra affärer ska man göra innan man hinner tänka, som Gustav i SvenssonSvensson skulle ha sagt. Idag har jag köpt ett eget wow-account. Köpte Nibbes gamla, ska få cd-key och lite annat sånt någon dag, fick bara inloggningen idag, ska även tanka på lite speltid, fast inte än, måste satsa på skolarbetet först =)

Ska käka nu, så ut som UFO i kastrullen men det går säkert att äta endå :P

Home again...

Hej!
Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igår men jag har inte orkat fixa med allt. Jag började må jättekonstigt igår i bilen, blev yr och kände mig som om jag skulle vara jättefull, sen började benet värka mer och det kändes jättekonstigt.

Sitter just nu och kollar på Klass 9A på svt's hemsida. Alla snackar om den där serien så jag tänkte att jag ska se ett avsnitt iallafall. Har sett ungefär halva och det verkar vara en vettig serie, ska nog ge den en chans iallafall.

Bye folks!

Dat^or

Hej!
Var med syrran och köpte dator i väsby, han försökte lura på henne en värsting, vilket inte alls behövs om man bara ska surfa typ, men jag stoppade det och sen snackade jag lite med killen, han var också wow-spelare och hade spelat sen spelet kom, hade visst 18 gubbar på lvl 70, är han inte min idol or what? Han spelade både Horde och Alliance, själv tycker jag att man ska hålla sig till det ena... men men...

...Undrar varför inte Alex har svarat på mitt sms... Egoina har du låst in honom i frysen på Bk? :P

Testing Testing, Skåne is on the line!

Hellu folket!
Idag när vi hade programmering, eller snarare rast mellan lektionerna, så passade vi på att ringa till Egoinas kompis Alex och snacka lite. Jag ringde från Jossans telefon och fick prata med Alex himself. Han lät trevlig men blev nog chockad att jag sa något, men men, social kan jag vara mot alla =)

Har börjat en ny taktik, jag sms-bombar honom istället, så sparar jag ju på rösten, och sen kan jag äntligen utnyttja mina gratis sms, två flugor i en smäll liksom. 
Ska med syster och köpa dator idag, spelföreningen kan jag gå på nästa vecka, förhoppningsvis utan kryckor... men den som lever får se =) 

To do - or not to do

Jag gör en Blondinbella och skriver en "veckans-att-göra-lista" Dock har jag ingen snygg bild till det som hon har men höll till godo endå :P

[ ] Skriva klart historieuppgiften
[ ] Avbeställa körlektionen, (gasfoten ur funktion)
[ ] Städa av mitt skrivbord
[ ] Åka till Stinsen eller annat ställe med bra zoobutik och inhandla diverse saker inför Gerbilernas ankomst.
[ ] Åka till Apoteket och köpa fler stödlindor
[ ] Gå till min syrra och lämna en tidning (Jag vet att hon bor 75 meter bort men med 2 kryckor och 64 trappsteg utan hiss är det ett helt projekt)
[ ] Försöka komma iväg på bokrea, om jag hittar någon slav som bär åt mig.. Frivilliga??

Nej nu ska jag läsa PersonDatorer så jag kan någonting till provet på onsdag iallafall.. jäkla cc :P

Konversation....

Sitter och pratar med Krippe och vi kom fram till att han har slösat bort massa tid...

Jag: Men jag vet att folk tycker att jag är klassens lilla slampa...
Krippe: Va? Varför det?
Jag: För att jag mest hänger med killarna, du vet vilka fördomar folk har...
Krippe: Va? Så du menar att du vill inte ligga med mej? Då har jag slösat bort jävla massa tid på att umgås med dig onödan...




Barnslig? Jag nej?

Hej!
Bara för att jag vill jobba som dataspelstestare och trivs med att bo hemma..


You Act Like You Are 9 Years Old
You are a kid at heart. You never quite really grew up.
You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

Playful and fun, you bring a lighthearted attitude to every part of life.
You're a little irresponsible, but your charm makes up for it (in most cases)!
What Age Do You Act?

jag föll för synden...

Lovade mig själv att inte falla för synden, det typ sket sig just, BlackVelvet på Chroumagous är född, lvl 4, får stå och bli rested ett tag. Nu ska jag sova :P

Måste man ha en rubrik?

Hellu världen!
Idag har jag vart hos Jossan och kollat på gerbilerna, bestämde mig för en av de jag vill ha, den med mest vitt på tassarna, int elätt att se när tassarna är typ ½ cm :P

Sen ikväll har jag varit på ljusparty hos en jobbarkompis, handlade som vanligt för mycket, som jag alltid gör när det kommer till ljus, men men, de är ju jättebra kvalité och sånt iallafall. =)
Lägger ut bilder sen när jag får hem dem, det skulle ta några veckor.

Övrigt på kryckfronten:
Det går rykten på skolan att jag har brutit benet, så det trodde P så han och hans mamma kom med blommor idag, snällt =) Men som sagt så har jag inte BRUTIT benet, så ni kan lägga ner det, ska till läkaren på måndag och då ska vi se om jag kan få reda på vad det egentligen är, vet inte riktigt eftersom att de ville att det skulle läka ut själv, men det ville det inte.
Men annars är det som vanligt, lever i min smärtstillande-dimma och är som en zombie på kryckor.

Ska se på film och sova sen, bye folks!

Ännu en skoldag...

Hej!
Ännu en skoldag av klumpigheter, folk frågade om jag inte har fått ngn hissnyckel, men nej, det tror jag att jag klarar mig utan, eftersom jag helst inte åker hiss.

Idag var det Nibbe som stod för mathämtandet (Fanny igår=). Snällt att folk ställer upp =)

Fan jag vet inte vad jag ska skriva, min dag har inte varit så händelserik faktiskt, mest som vanligt, fast Tanzila fyllde år, GRATTIS! <3
 Skriver mer ikväll om det dyker upp ngt kul..

Läkarbesöket igår..

Hej!
Tänkte berätta om läkarbesöket igår, glömde visst att nämna det igår. Jag kom dit och hon vred och vände på knät så det gjorde ännu mer ont, så sa hon att hon trodde att det var menisken eller vad det heter, det är iallafall som en broskbit som sitter mellan lårbenet och smalbenet, som någon slags stötdämpare och hjälper rörelsen i knät.
          Skulle iallafall avvakta i en vecka och om det inte blir bättre ska jag söka läkare igen och då få träffa en ortoped.
Citat som läkaren sa "Man vill ju inte stoppa in en massa instrument och skära i knät" Jaha det var ju uppmuntrande, här skärs ingenting :/
Ska springa (eller snarare hoppa) ner till bussen och åka till skolan, orka ha franska men men, det kan ju vara bra att ha någon gång i framtiden -.-

One time, at the Sportlovet...

Hej!
Så var sportlovet slut och första skoldagen avklarad. Tänkte kort sammanfatta vad mitt lov innehöll, för det ville inte fungera riktigt med internet igår.

LÖRDAG: Åkte till Tekniska med Krippe och kollade på diverse utställningar
SÖNDAG: Var med mamma till Bauhaus i Uppsala och köpte färg till rummet.
MÅNDAG: Var till bilskolan och köpte körkortsbok, lagade familjemiddag och alla var nöjda
TISDAG: Åkte med mamma upp till Järvsö och åkte skidor.
ONSDAG: Åkte skidor i 2 h innan jag vurpade och resten av dagen spenderades på Ljusdals sjukhus, resultatet blev 2 kryckor och en stödlinda.
TORSDAG: Hälsade på diverse möjliga och omöjliga släktingar, hoppandes på kryckor.
FREDAG: Bio med Krippe, men kryckor och allt.
LÖRDAG: Träffade en gammal kompis och tog det lugnt resten av dagen
SÖNDAG: Fikar hos syster, råpluggar allt man BORDE ha pluggat på tidigare.

Ingen utveckling med benet, fortfarande fuckat och ont så inihelvete...

Citat

Dagens eller kanske tillochmed veckans citat kommer ifrån en gammal klasskompis, vi diskuterar en gemensam bekant...

"Men asså jag har aldrig gillat henne, speciellt inte med DEN näsan.."
Botox någon?

Hellu folket!

Hej Hej!
Idag mår jag bättre, känner mig gladare på något sätt trots att benet gör ondare än det gjort tidigare.
Har märkt att folk glor så inihelvete när man kommer med kryckor som om man vore något jävla mumbo som vore helt knäpp... Idag skällde en hund på mig också, blä!
Ska ringa till läkaren på måndag om det inte blir bättre, det vore ju tråkigt om benet växte ihop SNETT igen, blä!

Blev inte så positivt inlägg som jag tänkte men men, ta det det inte så seriöst..

Bio

Hej
Var på bio med http://satan.blogg.se  igår och såg Cloverfield. Den var jättebra, allt var filmat av ena huvudpersonen i en liten videokamera, det var coolt. Men den hade ett minst sagt skumt slut, men när man tänker efter så var det ganska logiskt att den slutade så, med tanke på vad de sa slutet och sånt.

Annars är det väl inte så mycket nytt, knät värker och jag kan inte stödja på det, ska ut och gå en sväng med J snart och sen ska jag väl hem och sova, kan vara skönt att ta en promenad även om jag sölar som ens snigel :P

Skriver mer ikväll, bye folket!

RSS 2.0