Evil?

Hittade ett test nyss, och eftersom jag är ganska uttråkad så gjorde jag det...


You Are 48% Evil

You are evil, but you haven't yet mastered the dark side.
Fear not though - you are on your way to world domination.
How Evil Are You?

Skidor vs. kryckor..

Hej!
Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igårkväll men jag orkade inte engagera mig i något då. Åkte som sagt skidor tisdag och onsdag, och onsdagen slutade på Ljusdals sjukhus med ett söndervridet knä, buhuhu!! Själva olyckan är väl ingenting man skryter med heller, inget roligt trix, ingen annan som åkte in i mig utan jag fastnade med foten när jag åkte lift, så foten var kvar och resten av mig följde med liften en bit till innan hela jag vred mig för att inte hela benet skulle gå av, så låg jag där i en snödriva och kom ingentans. Så det blev sjukhus och det tog tamejfan hela dagen att ordna fram ett par kryckor, de röntgade men inget var av, men det finns massa annat skit i knät som kan pajja, så knät pekar inåt och foten och resten av benet utåt, ser ganska komiskt ut men det gör satans ont hela tiden. Ska åka till väsby och köpa mjukisbyxor idag eftersom jag inte får på mig ett par jeans, och sen ikväll ska jag på bio med K.
Ha de bra världen!

Humorn är på topp...

Jag försöker starta en konversation med Beelzebossen om att mina föräldrar kan vara roliga ibland, på gott och ont....

Linnea säger:

mina päron är roliga...
Beelzeboss säger:
ah well, a dina päron e roliga men min banan är mer äventyrslusten

Som ni ser, humor är på topp denna måndagkväll!


Bye folks!

Hej!
Idag har jag vart på Trafikskolan och köpt mig en teoribok, väl där träffade jag Timo och Janne och satt och pratade med dem i typ nån timma. Sen följde de med mig och handlade och sen drog vi oss hemåt, och det går ju inte fort att gå när man är 3 pers och alla pratar konstant :P

Ska åka upp till Järvsö imorrn, måste vara uppe innan halv 11 eftersom att jag måste hämta ut skidorna jag har hyrt innan dess annars får någon anna hyra dem, skumma regler.
Hemma igen på Torsdag kväll, blir säkert sent för vi ska förbi en släkting på hemvägen, hejdå folks!

Snygg kropp - Here I come.

Hej!
För er som läst ett tag (och ni som känner mig IRL) vet att jag hade gymkort som inte utnyttjades alldeles för mkt. Men nu ska jag börja träna igen, har övertalat mamma om att en träningscykel skulle göra inredningen här hemma komplett, haha. Så vi ska åka och köpa den någon dag och sen ska det tränas. Gymmet var inte riktigt min grej för först var man tvungen att ta bussen, träna och sen bussen hem och så, lite jobbigt om man ville "spontan-träna". Men nu ska jag bli fit, jag vet att jag är väldigt smal men lite muskler på mina benpipor skulle ju inte göra så mycket, skulle iallafall göra att man blir lite starkare.

Vet fler i familjen här som skulle behöva lite träning, mamma pappa och jag var på restaturang idag på lunchen och sen massa beaneisås med lövbiff och klyftpotatis till middag, nej, Anna Skipper ftw, här ska det bli grönsaker!

image65 image66

Dålig uppdatering.. again!

Hej!
Det har varit lite dålig uppdatering, men nu ska det bli bättre. Jag har haft skolarbete upp till halsen men nu har jag ingenting mer innan lovet. Blev feting glad idag föresten, hade biologi-prov för en vecka sen, och jag hade läst på fel avsnitt i boken, hade läst om genteknik istället för Individens genetik eller hur det var, men endå fick jag VG. *skryt* men jag är ju som jag alltid har varit så då kommer ju tankarna som "Hade jag bara läst på så hade jag kanske haft..." osv. Men men, jag hade endå inte tänkt att bli varken hjärnkirurg eller nobelpristagare så det spelar ingen roll, eller ett nobelpris i ekonomi har väl ingen dött av, haha.

Har iallafall bokat hotell och sånt till nästa vecka nu, ska upp och åka skidor i järvsö i tre dagar (låter det fjuttigt? jag är så dålig så jag kommer tröttna efter två och eftersom jag mest nöter i barnbacken så spelar det ingen roll om jag är i Sälen Åre eller bara i Järvsö.
Ska även måla mitt rum i helgen, eller nästa helg, jag får se när jag har tid och så, eller rättare sagt när mamma vill åka och köpa färg till mig, aja det blir nog jättebra
Ska nooba vidare har på spelföreningen nu, bye folks!

Fest och tråkdag!

Hej!
Var som sagt på fest igår, det var roligt. Folk kissade och spydde från balkongen (Ja, killarna alltså) och höll på. Det var jättetrevligt och så, även om vissa drack för mycket. Sen missade P sista bussen, som gick ner till sista tåget så han följde med mig hem istället. :)


Idag har jag inte gjort så mycket, var trött efter igår och lade mig och sov lite efter att P hade dragit imorse, nu sitter jag och tittar på melodifestivalen, det är väl ingen höjdare men men.. det finns inte så mycket annat att se på...

Ha de bra folks!

I Väntans tider...

...eller inte riktigt..
Men jag sitter och väntar in tiden så jag kan gå ner till bussen och möta P, sen bär det av till Daniel och så :D

Jag åkte ner förut och handlade godis och lite dricka, då började en tjej att snacka med mej på busshållplatsen, är van att det är mest pensionärer och småungar som snackar med en, men inte denna gången, hon berättade att hon var 22 och jobbade på dagis och att hon hade rest i Australien och så, skoj när folk snackar med en. Sen inne på Willys var det typ inte en människa. Skumt.

Ska titta mig i spegeln en sista gång och sen springa ner till bussen,
Ha en bra kväll alla ! :D

Du är vad du äter!

Hej!
Just nu är det break i "Du är vad du äter" på tv3, asså det är så jäkla äckligt att se vad fan folk stoppar i sig, herregud, de som var med idag drack 32 liter cola och åt massa skit varje vecka. Räknade ut att det skulle räcka en månad till mig. Herregud alltså.
Cyklade till centrum idag, möttes av snöstorm men det gick bra endå, har kommit på att jag måste träna mer, förut orkade jag cykla hela valsta-backen upp, det gick inte så bra idag. Konditionen blir väl ännu bättre efter festen imorrn, you know :)
Ska se klart på tv nu och se om de tappar i vikt eller inte, fast det gör dem ju alltid till slut :P

Tack Mattias =)

Hej Hej!
Mådde som sagt inte så bra igår, men när jag tänkte ringa efter mamma igår på spelförningen så sa Mattias att han kunde följa mig hem, fast han bor på Västra Ban. Värsta snällt ju! Det blev värsta omvägen men han sa att det itne gjorde någonting, =)

Annars var det väl som vanligt förutom att Helén och Sören inte var där så det blev inget pokerspelande. Satt mest och pratade med Jill och Jimmy, ibland var Krippe med och när han hade dragit pratade vi med Nicke. Blev även bjuden på fest på fredag, frågade P om han skulle med men han satt och bläddrade i sina Magic-kort så han var inte kontaktbar. Ska iaf åka och köpa godis som jag lovade att ta med mig, sen kanske något att dricka men vi får se :D

Ska sova lite till nu får vi se vad jag gör sen, Over 'n out!
Va tycks om låten?

Blöö

Hej!
Mår verkligen inte bra idag, mår illa och har ont i huvet, juste, fryser gör jag också. Men jag tog mig till spelföreningen iallafall, känns kul att göra något annat ett tag.

Tänkte jag skulle vara lite hurtig och cykla hit, men det ångrade jag ganska snabbt, det var ju som sagt gryus överallt, mountainbike in my as om man inte ens kan cykla på småsten.. ^^

Nej, skriver mer ikväll om jag mår bättre, over 'n out!

Geniknölarna är på topp

Vi har fysikprov imorgon och plugg-andan är på topp...


Beelzeboss säger:
aaanyway, jag har trouble med fysiken

Beelzeboss säger:
jag fattar när man ska använda formlerna och så men när dom formulerar problemen helt fuckat så blir jag förvirrad och vill döda en pandabebis

Linnea säger:

haha

Beelzeboss säger:
typ

"en bil med massan 2000 kg åker in i en klippvägg i 120km/h. hur hårt slår familjens bebis, på 15 kg, in i baksätet?"
Linnea säger:

haha

Beelzeboss säger:
och jag bara... eeh... *leta bebisdödar-formel*

Linnea säger:

allvarligt fanns den frågan?

Beelzeboss säger:
hahaha.neeej

Beelzeboss säger:
Men det hade varit grymt coolt...

Linnea säger:

Ne förstod det, men det vore kul att veta, fast då måste man veta bebisens massa ocks¨å

Beelzeboss säger:
15 kg sa jag ju

Linnea säger:

haha är nog ett litet barn då och ingen bebis

Beelzeboss säger:
men fan... stfu!

Beelzeboss säger:
Du sabbar jämt mina erotiska fantasier med ditt mumbo-jumbo

Linnea säger:

7 kg e en bebis


Plugg..

Hej!
Ja denna helgen har mest bestått av plugg, och lite meck med dator igår. Fick dit nya minnet iallafall men jag har inte märkt någon jätteskillnad. Kanske för att jag inte har spelat eller så och uttnyttjat det men det kommer. 2 g ram kändes kanske lite för mkt men men, bättre med för mycket än för lite :P

Har just läst ut boken jag har recension på imorgon, jag brukar inte tycka att böcker bara innehåller skit med den här var som ett helt utedass. Skitdålig, den heter Dear Nobody, så ni vet, läs den inte!

Ska plugga på fysiken imorgon, orka ha prov, även fast jag har lyckat trycka in alla formler (4 st eller ngt) så känns det som att det kommer gå åt skogen endå, men men, den som lever får se.

Ska läsa fysik och sova sen bye folks!

2 steg framåt, 1 steg tillbaka.

Hej!
De senaste dagarna ar varit lite upp och ner, men det känns bättre nu iallafall, det kändes mest humant att avliva Pricken, annars hade han ju lidit ännu mer...

Skulle ha vart med P idag, men han skulle göra annat så jag gick hem istället. Försökte hålla någon slags vettig konversation med mamma om att jag behöver uppdatera RAMEN i datorn, och hon tyckte att vi skulle köpa på en gång, så vi började skruva isär, eller jag skruvade och mamma stod brevid och trodde minst att hela skiten skulle explodera. Hittade iallafall RAMEN och skrev ner vad jag behövde och åkte till NetOnNet. Det var ganska lätt att hitta och mamma satt och sov brevid mig i bilen. Köpte och åkte hem. Men jag har inte installerat än, orkar inte fixa med det idag, känns lite jobbigt att börja nu, för då måste man ju testa allting och det orkar jag ju inte :P
Eller vi får se om nån timma eller så :P

Over 'n out!

R.I.P Pricken min älskling :(

Pricken
13.07.1998 - 04.02.2008
Älskar dej min pälsboll

Du kunde knappt gå när du kom hit
Du var så liten så liten
Tillsammans har vi växt upp ihop, du min lilla pälsboll och jag
Du har alltid sovit vid min sida,
Du har alltid funnits där,
Men jag vet, att när det är min tur, så finns du där och väntar på mig.
<3
Pricken, min katt


Val till UF, vilka röstar på mej??

Juste om två veckor är det val till UngdomsFullmäktige i skolan, och självklart ställer jag upp. Mina frågor ska vara att ungdomar ska se att politik inte är en tjock gubbe i slips och att man visst kan få sin vilja igenom man bara är envis, det är ju därför UF finns. Sen också att elever på skolan ska få reda på saker som rör skolan redan på förslagsstadiet, (jag vet att detta kan ge upphov till väldigt mycket ryktesspridning) för då kan elever som det berör eller som har någon åsikt om saken få göra sin röst hörd. Just nu finns det vissa förslag från skolledningen som både elever (typ jag och 3 till som vet) och vissa lärare tycker är skit, jag vet att jag förspråkar att alla ska få ta del av det men endå, jag vill inte vara källan till falska rykten om det inte går igenom, och eftersom skolan är till för elever så borde ju VI få veta det, av lärarna/skolledningen, öppet, utan att det ska komma via rykten, för skolan är ju endå för elever och är x > 50 % emot borde ju inte förslaget gå igenom, skolan är ju för eleverna och inte för skolledningens höga nöje.  

Vet inte om man får göra reklam för sig själv men, ni fattar nog vart jag vill komma.. ^^

SNÖÖÖ!! =D=D

Hej hej!
Sitter och tittar ut nu och fick se det; SNÖ! =)
Sitter i min ensamhet och surfar runt och kollar massa hemsidor,P skulle jobba idag så jag blev ensam, vi har inte bestämt att träffas men jag trodde det iallafall. Idag fyller min piercing en månad, grattis till den :P

Vi var på Elgiganten idag och tittade på kylskåp, vårat är typ 100 år gammalt eller ngt så vi ska byta ut det. Vi köpte inget idag men vi bestämde oss nästan för vilket vi skulle ha.
Ikväll blir det lugn hemma-tv-kväll med mamma och pappa, det är tydligen GötaKanal2 på tv så dem ville se det så då kan man väl titta med dem.
Ska försöka sova nu lite
Over 'n out!

tråk

Hej!
Ikväll kommer det nog bloggas mer än vanligt från min sida, vilket inte är så ofta annars i perioder, för jag har ganska tråkigt nu, jag har "så-tråkigt-så-jag-ser-på-på-spåret-med-mamma"-tråkigt just nu.. eller det slutade nyss och nu är det Robins på SVT1, en komiker som intervjuar andra komiker, det kan ju inte bli bättre?!

Det ska bli en tredje Göta Kanal-film, alltså komigen, ettan gjordes för 25 år sedan, den var bra, tvåan var bra men inte lika bra, och nu ska trean göras också, alltså det spelar ingen roll vilken film man gör en 2-3-4-5-6e film (polisskolan 6? ja den sög säkert) det jag försöker komma fram till är att den första filmen alltid är BÄST, (eller bra och bra, den är bättre än de nästkommande filmerna med samma namn fast med en siffra efter)

Ska se på Robins och äta nu, bye folks!


Long time ago...

Hej!
Har inte bloggat på ett tag, min vecka har kantats av läxor, migrän och andra otrevligheter. Men nu ska jag iallafall skriva lite. Har seriöst funderat på ett nytt jobb, det jag har nu är som sagt på ett kontor och dem har ju bara "öppet" när jag går i skolan och då funkar det ju bara att jobba på lov, skulle va kul om man kunde göra något på helger och ngn kväll och sånt. Har några förslag typ, GAME är ju ett drömjobb, eller en klädaffär, ska söka runt lite i vår nu innan "Shi-jag-måste-hitta-sommarjobb-annars-avlider-jag"-perioden börjat i maj så har jag lite försprång iallafall, hehe.
Mamma slingade håret på mig igår, hotade med att hon skulle få springa hela kommunen runt om det blev fel men det blev bra, det syns inte så mycket men det som syns är bra..

Nu till något mindre kul, våran Pricken har blivit sämre, smalare och får inte alltid behålla maten han äter, så vill han inte gå ut heller för att han fryser, stackars katt, han är iallafall 10 år, får se hur länge han kan vara kvar hos oss... :(

Ska göra annat nu, bye folks!

RSS 2.0