I'm back!

Hej!
Har varit lite off de senaste dagarna (veckan), men jag har haft annat för mig. Punkt.

Igår drack vi lite, och jag som inte hade ätit något och sen är jag ju ganska liten till växten så jag blev skitfull, skitsnabbt. Mindre trevligt, men jag lyckades iallafall beställa pizza, en Rimini med beansiesås och vatten. Den var god, tror jag...
Gjorde inte allt för mycket bort mig, och vaknade imorse utan bakfylla. Härligt!

Imorgon ska min mor och jag åka upp till släkten i Ockelbo/Bollnäs (Jo jag vet att det är 8 mil emellan men vafan, vi hinner alla ändå). Först imorgon ska vi åka till Elna (äldsta moster) och sen på kvällen hem till mammas barndomskonpis för att sova där. Sen på lördagen ska vi gå på marknad med kompisen, och på kvällen ska vi åka ut till min yngsta moster och där ska vi grilla. Sen sent drar vi oss hemåt igen, kan inte vara borta så länge eftersom att jag har djuren här hemma, och pappa vill inte mata "kattmaten" som han kallar Gerbilerna och Hamstern, Tacksamt.

Nu ska jag städa hos mina djur och packa massa saker som kan vara bra att ha.
Solong suckers!

Mobiltrubbel = tillfälligt löst!

Hej!
Skrev tidigare om mitt mobil-problem, det är löst nu, tillfälligt iallafall, stoppade mitt kort i mammas telefon, det gör nog inget, hon har ju två telefoner, så om hon blir utan den ena ett par dagar så dör hon nog inte. Måste släpa mitt feta arshle till the phonehouse och köpa ny telefon....^^

Nackdelen nu är att jag inte har några nummer, eftersom dem sitter i telefonen och inte i kortet, så avsluta gärna era sms till mig med en liten signatur, annars får ni "VEM???" till svar.... :P

God natt peeps, väck mig fan inte med sms nu, det är big need of sleep!!!

Midsommar!

Hej!
Idag har det firats midsommar, lite iallafall. Vi har haft lite sill och nubbe-middag med familjen, men någe röjj blir det inte, eftersom att jag ska åka med min mor på roadtrip till Katrineholm imorgon. Ska hälsa på en kompis till mamma, jag följer mest med för att jag vill köra, jag fattar inte att det är så roligt att sitta och trycka ner foten på pedal och skruva lite på en ratt, aja, alla har ju sina egenheter..

Har funderat på det här med FRA-lagen. Jag och en spel-polare satt och pratade om det på SKYPE, vi undrade vilka ord vi skulle säga för att fastna i deras söta lilla filter, men vi kom inte på så mycket annat än spaningsplan och säkerhetsgrejs. Men tänk hur många som pratar om sådant och det fastnar i filtret, fatta den som ska sitta och lyssna av allt, flera timmars blaj om ingenting, eftersom att merparten av befolkningen inte är terrorister... Hoppas att det är bra betalt iallafall..

Mina mobiltelefoner måste hata mig, eller min förra, Nokian som var skitbra, den råkade ju gå sönder i Bryssel när någon stoppade sin klack igenom den. Så när jag kom hem började jag använda en gammal, den måste laddas typ varje natt, men den är helt ok, tills idag, nu vill den inte skicka iväg sms, jag komminucerar inte på något annat sätt än sms, så det är lite av en krissituation nu... jobbigt värre... ^^

Nu ska jag nog sätta mig och spela igen, inget annat att göra, vädret är ju skitdåligt,
Bye folket!


Wow...

Hej!
Igår var vi i Kungsan, men vi kom inte fram helt, men vi såg iallafall de mesta. Synd bara att Sverige förlorade..
Som sagt så är mitt knä som det är, så jag fick skitont så Pontus och Ludde fick bära mig frå Kungsan till Centralen, då var de lagom nöjda. Men sen fick jag ringa mamma och hon fick komma med kryckor och hämta mig på station, men idag är det lite bättre, men marathon tänker jag inte satsa på... :)

Sitter och geekar med n00bsen nu, speckade Feral tidigare idag, det ska bli fett nice att spela tank, funderar på att göra en egen kategori för spel, jo, så får det nog bli ! :)

Nu i helgen är ju Pontus borta (han spelar på mitt konto för jag känner inte att jag har så mycket nytta av en lvl 70 shammie, men jag lär mig) så jag har fritt fram att spela, om det inte blir dåligt väder alltså =)

Ha de bra folk!

Precis som Kenza..

Hej!
Längesen man skrev ngt vettigt, eller har jag någonsin gjort det?? ^^ Jag vet inte, men jag gör ett försök....

Läste precis i Kenzas blogg, tycker att hon skriver jättebra, även om inte modet intresserar mig så mycket, är inte överdrivet intresserad, men allat annat hon skriver om läser jag gärna! =)

Hon skrev att det är första sommaren på 3 år hon är singel, kom på att det är samma sak för mig (sommar 2004-2006 hade jag M, 2007 var det Pontus) det är alltså första sommaren på 4 år.. hmm.. men det är samtidigt skönt att vara lite "fri", har man pojkvän så ringer man alltid eller skickar ett sms och talar om var man tar vägen, om det så är standen eller vad du nu kan vara, ska man någonstans måste man kolla så man inte har palnerat in ngt tillsammans etc. Man behöver ju inte ringa hela bekantskapskretsen bara för att man går utanför dörren. Jag tänkte på det förut, undrade hur jag skulle tackla det, vafan jag vet inte hur man beter sig ensam, har alltid haft någon liksom, men jag börjar vänja mig vid det, visst saknar man någon ibland, men samtidigt är det skönt att vara ensam. :)

Ikväll är det fotboll i Kungsan som gäller, ska dit med Pontus och Ludde (vet att jag umgås mkt med dem, men vi spelar ju ihop så då blir det så) Jag och Ludde skulle åka in vid 5-tiden och möta upp Pontus som har jobbat, sen ska vi dra vidare mot kungsan, men först skulle vi käka någonstans, blir väl gourmetmiddag á la Donken som vanligt =)
Någon mer som ska dit?


Rubrik!

Hej!
Var i Furuvik igår, det var trevligt, hade Pontus med mig, han var den enda jag kunde lura upp halv 7 på morgonen för att sitta i en buss och sitta i två timmar för att kolla på djur en heldag i mer eller mindre spöregn, han är bra snäll endå :)
Bilderna från det hittar du här, på min bilddagbok.. :)

Just nu sitter jag och lyssnar på Ludde och Pontus när de sitter och kör instans på wow, det är lagom inspirerande, ska dissa dem nu, orkar inte höra på deras fikon-snack om wow, epic och en heldel "din mamma"-skämt mitt i allt, väldig variation... :)

Produktiv?!

Hej!
Idag är min plan att jag ska vara produktiv, eftersom att jag kanske går besök ikväll, inte bra om det ligger hö/spån/annat djurrelaterat på hela golvet, så jag skriver en to-do-lista.


Åtgärder som skall vidtagas i mitt rum
* Damsuga golvet
* Bädda rent i sängen
* Städa på skrivbordet
* Plocka ur massa böcker ur bokhyllan som jag inte ska ha kvar
* Försöka ordna någon slags organiserat kaos bland mina dvd-filmer, ligger i en stor hög ovanpå dvd/vhs nu.
* Damtorka bokhyllan/tv-bänken/tavlor/sänggavel
* Försöka se vad jag har under sängen och om man kan försöka ordna upp det lite
* Rensa i garderoben och se om det är något som jag aldrig mer kommer använda, orka att det samlar damm :P


Åtgärder som skall vidtagas utanför mitt rum
* Åka till Kista och handla Match-tröja, lite datorkablar som behöver bytas ut och sen är det big need of vitt nagellack till franska manikyren..
* Köpa hem och fixa pastasallad till bussresan imorgon.
* Åka iväg och dumpa allt jag rensar ur garderob/bokhylla etc idag

Bloggar senare idag om resultatet *host host*
Take care world!


Hellre en kråka i näsan än en skata i sängen..

Får några dagar sen snackade jag med Martin (ja, mitt x, första stora kärleken, det tog slut i början av gymnasiet för att han var svinig mot mig). Han ringde häromdagen, vi snackade först om hur det var med varann och sånt, sen berättade han att han hade fått till det med en tjej, den första sedan mig, vilket var nästan 2 år sedan, så det var väl på tiden :P

Martin: Jo jag fick till det med henne..
Linnea: Berätta allt!!!!! (Nyfiken som man är)
Martin: Njae... asså... jag vet inte... det var liksom.... jag vet inte....
Linnea: Jooo!!! Men säg nu, komigen....
Martin: Asså det sög, det var riktigt kasst, Jag hade fan hellre runkat!
Linnea: Så det är alltså bättre med en kråka i näsan än en skata i sängen?!
Martin: Ett helt jävla kråkbo är fan bättre!!! (Vid det här laget ligger jag i soffan och vrider mig av skratt, det lät så förbannat roligt, men stackarn som inte fick till det ordentligt...:( )
 
Det var iallafall roligt att snacka med honom igen, vi har inte kunnat gjort det så mycket förut, har gärna honom som kompis, men när han började snacka om vårat förhållande hade jag väldigt bråttom iväg ^^


SVERIGE!!!

Vi vann, innerst inne trodde jag inte det, men det gjorde vi allafall, grattis!

Såhär se väl en Grek ut ikväll =)

Bilden lånad från http://bonton.se , Lindström äger!!

Matchen!

Nu är det match, jag har laddat upp som fan!!

Cola, chips, popcorn (jo jag vet att det blev lite lite kanske), gräddfil, cookies och papper och penna, måste ju anteckna, lite geek får man vara!

Körlektion etc :)

Hellu folket!
Har märkt att jag har fått fler läsare, hoppas att ni vill fortsätta att läsa min skit, välkommna iallafall, ta en stol och sätt dig i soffan!

Anyway.. Var på bilskolan igår, min första lektion, det var bara småsaker som jag behövde justera, som att hitta dragläget i en uppförbacke och lite annat som inte ska ta så lång tid, så han trodde absolut att jag skulle ha körkort om tre månader, så nu har jag bara tiden emot mig, som vanligt... -.-

Har börjat geeka igen, spelade till lvl 9 igår, sen tröttnade ögonen så jag la mig istället, började spela lite nu på morgonen också, men jag fick disconnect efter en stund, det är säkert Ludster som är i farten, eftersom P är landet, och där har han inget internet, too bad! :P Mer speltid till mig.. :P

Nu ska jag ringa lite samtal angående resan på lördag, det ska fan till att vara reseledare.. :P

Sommarlov!

Hej!
Nu har jag äntligen sommarlov, finally! Fick blommor av pappa "för att jag har vart så duktig i skolan", hmpf.. vänta bara tills betygen är satta om två veckor och det elaka lilla pappret kommer hem, då kommer han nog kräva tillbaka sina blommor..^^.

Idag har det varit en jävla pissdag, från början till slut. Tänkte göra en lista;

* Blev väckt i morse, det värsta som finns
* Skar mig på rakhyveln i duschen, så varje steg jag har tagit idag har kännts, ont!
* Skulle köpa ny mobil, kommer till affären och den modellen är såklart slut. Typiskt...
* Skulle trösta mig med en sallad i Kista, och dressingen smakade apa, speciellt i kombination med de örtmarinerade makaronerna som var till, det ska fan till att köpa sallad på food-courten, kunde lika gärna köpt en pizza.
* Nu blev det skitväder, och jag orkar inte läsa körkortsteori, hade tänkt läsa igenom boken tills lektionen imorgon, men det blev icke så...

Nu ska jag lägga mig under täcket och sura!


Jag tror att jag har sett allt, skjut mej!

Hej!
Igår fick jag hem min nya guldhamster, hitills har han inget namn, Tusse var ett förslag, eftersom han är så långhårig, men nej, inte Tusse, vill inte döpa honom efter Xet, det klarar jag mig utan :P

Men iallafall, jag var orolig att han inte skulle äta, det skulle inte jag göra om någon bara flyttade på mig, men imorse när jag öppnade buren och lyfte på huset så lång där massa skal efter diverse nötter, så han hade ätit,  jag kan vara lugn. Samma sak med gurkbitarna han fick igår, har han inte grävt ner dem i sin sandskål, så har han ätit dem med. Punkt. Men en sak jag lade märke till, var skalen efter en jordnöt, den var så fint öppnad, nästan som om man hade gjort det med kniv. Tyvärr fotade jag inte skalen, jag tänkte inte på det helt enkelt.
Men nu när jag hade varit och fixat hos honom, så började han kliva runt, upp i matskålen, hämtade en jordnöt och satte sig och öppnade den, han började bita på den tills skalet sprack, sen tog han ut själv "nöten" och åt den, sen fortsatte han öppna resten och tog den andra delen av nöten, det såg så jäkla gulligt ut, så jag säger som vissa seriefigurer, jag har sett allt, skjut  mig :)

PS. föresten skjut mig inte, då kan jag ju inte fota skalen nästa gång.:)



Bild på min sötis

Bilden lånad av Emelie :)

Klass-kamp!

Hej!
Idag var det klasskamp, vissa ställde upp med mer entusiasm än andra. Tänkte inte förklara så mycket, eftersom bilder säger mer än 1000 ord. Bilderna kan ni se här. Orkar inte ladda upp allt här :P

Solong suckers!

Klassen krymper...

Hej!
Idag när vi väntade på att få reda på betygen av våra sega lärare så satt vi och spånade och jämförde rykten som har svävat fram och tillbaka om hurvida teknik-klassen skulle krympa markant.
Vi räknade lite och kom fram till att det bli nog bara 9 personer kvar i höst, nämligen jag, Nibbe, Lukas K, Jens, Krippe, Pontus, Ludde, och turkarna. Vissa sa att alla andra hade gett upp, men jag vet inte...
Vi kommer blir eremiter som Jossan sa, sitta i våran lilla nörd-bubbla och prata om Metoder, Klasser och whatnot. Tycker det verkar konstigt att WhaWha-club ger upp, iallafall allihoppa, eftersom att några av dem fick VG. ^^

Kvar själv som enda tjej blir man också, så då blir det ju lite press att man måste visa att tjejer kan, men det är ju inga problem, det är bara att använda NetBeans och se glad ut, så ordnar det sig alltig. :)

Nu ska jag fortsätta med min jävla körkortsteori, kan ju vara trevligt att kunna lite på måndag när jag ska på körlektion, iallafall ha koll på var ratten sitter och sånt... :P

Hemskt :(

Fattar inte att folk låter detta hända... vad fan tänker folk med?!

PS. Jag vet att det är många som läser både bdb och bloggen, ni får stå ut med en upprepning i det här fallet...

Beroende..?

Om du är lika beroende av tv-serier som jag är... Kolla den här
Alla tv-serier som läggs ner och som kommer att fortsätta i höst, lovely!
http://www.pastan.nu/bloggen/inlagg/276

RSS 2.0