Helgen som gick..

Hej!
Då var nästa ännu en helg förbipasserad, ifredags var vi hos Emil i några timmar och tittade på film, fast jag somnade ju vid introt och vaknade i eftertexterna, men det gjorde inget för jag hade sett filmen tidigare.

Igår var vi i Västerås och "festade" eller det var mest Emil och Danne som festade, jag drack inte så mycket, höll hellre Jimmy sällskap som var chafför (chafför = nykter).  Vi snurrade runt hela fcking västerås för att leta efter en mack så vi kunde handla cigg åt dem som skulle ha. Men vi hittade en som låg typ på andra sidan stan, allting annat stängde kl 22, surt.
Själva festen hölls i en elev-lägenhet till gymnasiet som var där. Träffade lite roligt folk men de flesta ville inte riktigt socialisera med oss för vi var utomstående, alla verkade känna varnadra utom vi.
Vi lämnade även Emil kvar, han var "lite" på lyset och vi frågade flera gånger om han skulle med oss men han skulle promt vara kvar, ringde honom idag och han lät glad, så det hade väl gått bra då iallafall.
Måste bara, Citat från Danne/Jimmy på hemvägen
Danne:
Men herregud Emil har ju inga kondomer!!! Hur fan ska det här sluta?
Jimmy: (Bitter över att allt stänger så tidigt); Hennes jävla äggfabrik stänger väl klockan 22 som allting annat i den här jävla stan?!?!
Jag vet inte vad som var så roligt med det, inte så kul nu, men höll i er några öl, alternativt lite vin, beroende på vad man tål, så blir det fett mycket roligare...

Idag har jag, mamma och pappa åkt till Södertälje till min farmor och farfars grav och fixat lite, jag körde trots att jag inte var 100 %, men det gick bra endå. Fast mamma (som jag övningskör med och ska lära mig) sov mellan Stan och Rotebro på hemvägen, pappa hade sovit hela vägen ungefär, men det gick det med. Är hemma nu och jag lever.
Har även fått köra Jimmy's bil, körde den till mammas garage, måste ju säga att jag är tacksam för att mamma har en liten bil, Jimmys var skitstor, gick knappt in i vårt lilla garage, det var typ 20 cm fram till väggen och 5 cm bakom bilen fram till grinden, men men, ska man va karl och åka volvo så...
Ska plugga lite skit nu medan J åker BMX med Nicke, ha de bra världen!

Kommentarer
Postat av: Beelz

Hahaha, fan vad bra citat XD
"Hennes jävla äggfabrik stänger väl klockan 22 som allting annat i den här jävla stan?!?!"

btw: snygg ny design. Din förra var jobbig på nåt vänster

2008-04-06 @ 15:59:32
URL: http://satan.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: menar de, sallad is the shit :D

2008-04-07 @ 18:12:55
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback