Avsked och massa annat skräp...

Tjo folk!
Har inte haft tid de senste dagarna, gjort massa annat... Ska sammanfatta lite fint tänkte jag

ONSDAG: Gick upp extremt tidigt för att vara ledig (07.30) för att åka till någon specialist-läkare som skulle ta sig an mitt något snea knä. Nehe, de ringer och säger att läkaren är sjuk, hur ofta händer det på en skala när man har väntat i ett fucking halvår på tid?!?! Suck och stön x 100!! Fortsatte dagen med att må lite halv-krafsigt så jag sov och satt här mest, fast då kanske jag skulle ha haft tid att blogga? Skitisamma...

TORSDAG: Började dagen med att slöa och inte vilja gå upp, kände mig krass då med. Men släpade mig iallafall iväg till Kista med Krippe och Pontus för att se på Batman-filmen. Men fyfan vad jag mådde dåligt när vi kom dit. Fick in på apoteket och tömde deras lager på receptfria smärtstillande tabletter och vräkte i mig, kanske inte bästa idén eftersom det var i njurarna jag hade ont, skumt. Bestämde mig för att inte se bion, men jag åt med grabbsen iallafall, kände mig bättre på hemvägen, skit också att tabletterna i började verka tidigare, eller att jag tog dem tidigare, aja...
Drog sen till Emil för att han hade avskedsfest, eftersom han flyttar till Luuuuleee. (Bilder från festen finns HÄR) Tänkte gå dit och säga hejdå iallafall. Väl där blev det öl, och Emil himself drack ur hela min vinflaska och mådde lite halvsunkigt efter det. Jag och Jimmy som skulle sova där blev utan sovplats, så vi drog hem till mig istället, det fick gå det med.



Emil efter hela min vinare... Jag själv mår askalas...eller ngt...

FREDAG: Jimmy och jag gick till Emil vid halv 12 och hjälpte honom att städa upp lite i lokalen, sen käkade vi kebab och sen drog Jimmy. Jag och Emil satt kvar i hans soffa och glodde på väääärldens längsta tennismatch, men Sverige vann ju över fransmännen, så det gjorde inget. :) Sen käkade vi jättegod middag som hans mamma gjorde. Sen gjorde jag väl inte så mycket mer den dagen när jag kom hem.

LÖRDAG: Inte gjort så mycket, love to do nothing =). Ska väl följa med mamma ner och handla sen, god damn I love to drive!! Mår halvknasigt, tror inte att mina njurar tackar mig för ölen och nickes "tjej-grogg"  aka den ska inte smaka sprit, men gärna vara stark, det är bra, själva alkohol-smaken kan man ju klara sig utan :)




Nu ska jag ställa mig i duschen och fixa till mig lite, så jag vägar visa mig ute bland folk^^
Tjoho folk!


Kommentarer
Postat av: Mickan

åh jag vill också dricka vin.

2008-08-18 @ 02:05:06
URL: http://miickanp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback